ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 19/09/2010 Η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ πρέπει να επιλύσει αρχικά το ζήτημα αδειοδότησης της Ραδιοφωνίας.

1989 - 2010. 21 Χρόνια καθεστώς ανομίας,ανισότητας, και ημίμετρα απο τους εκλεγμένους.


Δεν είμαι αρμόδιος για ζητήματα που άπτονται στίς αρμοδιότητες των κομμάτων εκπροσώπησης των πολιτών, και της νομοθετικής εξουσίας.
Απλά προτείνω η σημερινή κυβέρνηση να επιλύσει τουλάχιστον το μακροχρόνιο ζήτημα αδειοδότησης της ραδιοφωνίας του αύριο.
Σε όλα υπάρχει μια ιεραρχία, ξεκινήστε απο την ραδιοφωνία,νομοθετήστε με τα δεδομένα των ευρωπαικών οδηγιών, και τις προτάσεις των νομικών και επιστημόνων της χώρας μας, ώστε η ραδιοφωνία να μπεί σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας.(Κάνω αναφορά για την ψηφιακή ραδιοφωνία.)
Η τηλεόραση έρχεται δεύτερη και οι κύριοι καναλάρχες, ας περιμένουν.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Πραγματικά λυπάμε για τις πρακτικές κάποιων που δεν μπορούν να καταλάβουν οτι χρειάζεται να ακολουθούν το γράμμα του Νόμου, και αποδεδειγμένα φέρουν την ευθύνη για την συνέχεια των αυθερεσιών στα ερτζιανά του σήμερα και του αύριο. Θέλω να πω με λίγα λόγια οτι δεν είσαστε περισσότερο έξυπνοι απο άλλους που μετράνε αρκετές κατασχέσεις χωρίς να έχουν πάρει ποτέ μια άδεια η βεβαίωση λειτουργίας και τελικά εγκατέλειψαν τις παράνομες πρακτικές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 19/09/2010 Η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ πρέπει να επιλύσει αρχικά το ζήτημα αδειοδότησης της Ραδιοφωνίας. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">