ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 26/09/2010 Καλούνται οι κ.Βαρβιτσιώτης, Κόκκορης να εξαγείλουν την πολιτική τους όσων αφορά το πρώην αεροδρόμιο.

Καλούνται οι κ.Βαρβιτσιώτης, Κόκκορης να εξαγείλουν δημόσια το πρόγραμμα τους ώστε να λάβει γνώση ο κόσμος της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων την πολιτική τους όσων αφορά το πρώην αεροδρόμιο. Πρέπει οι πολίτες της Πόλης να είναι πλήρως ενημερωμένοι αν οι δυο βασικοί υποψήφιοι με το χρίσμα των δυο κομμάτων εξουσίας είναι σύμφωνοι η μη του Μνημονίου που υπέγραψε ο Πρωθυπουργός με τον εμίρη του Κατάρ, Αλ Θανί. Αν ανατρέξετε σε παλιά ανάρτηση θα διαπιστώσετε ότι ήμουν ο μόνος που ζήτησα δημόσια απο τα δυο κόμματα κοινή στήριξη η χρίσμα στη Γλυφάδα. Αυτή η ενέργεια θεωρείτε οτι ήταν τυχαία η ενός ενημερωμένου ανθρώπου που γνώριζε την μετεξέλιξη και τα σχέδια της Κυβέρνησης διότι απαιτούνται και σε τοπικό επίπεδο πολιτικοί χειρισμοί και η Γλυφάδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Ισως κάποιες φορές υπερβαίνω τα δέοντα η είμαι υπερβολικός, ποιός όμως μπορεί να αμφισβητίσει το πρόγραμμα μου, οταν γνωρίζοντας το αύριο για το συμφέρον των πολιτών και της Πόλης και ευρύτερα των νοτίων προαστίων ζητούσα κοινή στήριξη. Επιθυμώ να λάβω γνώση όπως και το σύνολο των πολιτών όσων αφορά τα σχέδια των δυο υποψηφίων στήν Γλυφάδα. Τουλάχιστον προσωπικά ήμουν ξεκάθαρος έστω και εάν δεν κατέβω υποψήφιος, πράξτε το ίδιο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 26/09/2010 Καλούνται οι κ.Βαρβιτσιώτης, Κόκκορης να εξαγείλουν την πολιτική τους όσων αφορά το πρώην αεροδρόμιο. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">