ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 28/09/2010 Σε μία Πόλη που υπερβαίνει τις 100.000 πολιτών η δυναμική των συνδιασμών είναι ελάχιστη.

Σε μία Πόλη που υπερβαίνει τις 100.000 πολιτών η δυναμική των συνδιασμών είναι ελάχιστη. και το απόδεικνύει περίτρανα η απαξία των περισσοτέρων Πολιτών που δεν ακολουθούν και δεν είναι οπαδοί σε κανένα συνδιασμό του παρόντος. Το μεγάλο σημαντικό κομμάτι ψηφοφόρων έχουν πλέον βιώματα μη εκπροσώπησης και πολιτικών υλοποιήσεων,και βάση και των αυξημένων χρημάτων που δίνουν υπέρ του Δήμου χωρίς έργα υποδομής. Σημαντική η απραξία των εκλεγμένων που δεν δημιούργησαν ούτε ένα χώρο στάθμευσης στήν διαρκώς αυξανόμενη Πληθυσμιακά Τερψιθέα, θέμα για το οποίο φώναζα σχεδόν καθημερινά απο το 2000 χωρίς να είμαι εκλεγμένος και χωρίς οι εκλεγμένοι να αφουκράζονται, διότι ήταν διαφαινόμενο απο εκείνη την περίοδο το καθημερινό τεράστιο πρόβλημα πολλών κατοίκων.

Ένα απο τα πολλά καθημερινά προβλήματα των κατοίκων για τους οποίους αδιαφορείτε, και έπρεπε ήδη να υπάρχει η βάση υποδομών ασφαλούς στάθμευσης σε πολλές συνοικίες.

Πείτε δημόσια που πηγαίνουν τόσα χρόνια τα χρήματα των Πολιτών της Γλυφάδας, όχι αν θα υπάρξουν εικονικές Αλλαγές που είναι η καθημερινή καραμέλα σας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Πείτε στούς πολίτες πόσες αγορές οικοπέδων έχετε κάνει στήν Τερψιθέα ώστε να γίνουν χώροι στάθμευσης στις συνοικίες, πρόταση του μη εκλεγμένου Πολίτη απο την δεκαετία του 90 πρός τους αξιότιμους εκλεγμένους. Δεν έχουν οι πολίτες κριτήρια αξιολόγησης, έστω και μια φορά εάν είχατε ακούσει τις προτάσεις μου σήμερα οι πολίτες θα είχαν άλλο επίπεδο διαβίωσης, εσείς Απαξιώνοντας τους συνπολίτες σας ακούγατε οτιδήποτε άλλο εκτός απο τον Γλυφάδα fm.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 28/09/2010 Σε μία Πόλη που υπερβαίνει τις 100.000 πολιτών η δυναμική των συνδιασμών είναι ελάχιστη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">