ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 28/09/2010 Παρανοϊκοί Μετέχοντες στήν Εκτελεστική Εξουσία Θέλουν την Ψήφο σας στη Γλυφάδα

Παρανοϊκοί Μετέχοντες στήν Εκτελεστική Εξουσία Θέλουν την Ψήφο σας στη Γλυφάδα.
Πρώην Αστυνομικοί που αποδεδειγμένα εχουν προβεί σε κατάχρηση εξουσίας χωρίς τεκμηριωμένα στοιχεία ζητούν την ψήφο των Δημοτών στη Γλυφάδα.
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Δεκαετία του 80 στη Γλυφάδα πρώην Αστυνομικός που χωρίς κανένα τεκμηριωμένο στοιχείο εναντίον μου στήν πλατεία Καραισκάκη έθεσε καταχρηστικά το όπλο στον κρόταφο μου και δια απειλών με οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα για να αποδειχθεί οτι καταχρηστικά ενήργησε, διότι μετά απο λίγο αφέθηκα ελεύθερος, θέλει την ψήφο των Δημοτών Γλυφάδας.Θεωρώ οτι επικίνδυνα για τους Πολίτες της Πόλης μας άτομα, με φασιστικές νοοτροπίες και πρακτικές που μπορούσα να καταγγείλω στήν Δικαιοσύνη όμως βάση της δεσμευσής μου δεν έπραξα, δεν πρέπει να τύχουν στήριξης, και δεν θα περάσω περισσότερα που γνωρίζω και βίωσα διότι είναι σαφώς εις' βάρος τους. Το ίδιο άτομο μετά απο ενα χρονικό διάστημα και βάση μιας ψευδούς καταγγελίας εις βάρος μου με οδήγησε στήν φυλακή για να αποδειχθεί μετά απο μήνες οτι προσπαθούσαν Εισαγγελέας και Αστυνομικοί να μου φορτώσουν κακουργηματικές πράξεις που ουδέποτε τέλεσα διότι το Δικαστήριο με Αθώωσε πανηγυρικά και παμψηφεί, χωρίς όμως να με αποζημιώσουν για την ψυχική οδύνη και παράνομη παρακράτηση.
Τα συμπεράσματα στήν κρίση όλων των συνειδητοποιημένων πολιτών.

Έπεται Συνέχεια

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Ενδεικτικά για την ιστορία οι φύλακες της φυλακής με ρώτησαν αν ο αστυνομικός είναι ο κρατούμενος διότι θεώρησαν οτι εγώ είμαι ο αστυνομικός βάση της καθαρότητας του προσώπου μου που σε καμμία περίπτωση δεν καταμαρτηρούσε απατεώνα. Αυτή είναι η δικαστική και εκτελεστική εξουσία ημιμαθών και αυθέρετων καταχραστών του Συντάγματος και της λαικής κυριαρχίας που καταδικάζω βάση πραγματικών γεγονότων.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 28/09/2010 Παρανοϊκοί Μετέχοντες στήν Εκτελεστική Εξουσία Θέλουν την Ψήφο σας στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">