ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 28/09/2010 Ένοχλούμε αφάνταστα με ανούσιες Δηλώσεις Υποψηφίων Δημάρχων.

Ένοχλούμε αφάνταστα με ανούσιες Δηλώσεις υποψηφίων που φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα αυτού που επιδιώκουν και υποβαθμίζουν την νοημοσύνη των Πολιτών. Υπόψηφιος Δήμαρχος πρόσφατα δήλωσε ( Εμείς όλοι οι υποψήφιοι του συνδιασμού είμαστε εργαζόμενοι άνθρωποι και οχι περιφερόμενοι του Δήμου.) Κάθε σκεπτόμενος πολίτης με υψηλή νοημοσύνη βάση των ‘οσων θα γράψω εν συνεχεία μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Πρώτον, εγώ ο γράφων δεν είμαι εργαζόμενος διότι οι Κυβερνήσεις σας μου το απαγόρευσαν και μου το απαγορεύουν Αντισυνταγματικά. Δεύτερον, είναι βέβαιο και μπορώ να το αποδείξω ότι εάν τα προηγούμενα χρόνια στήν θέση των εργαζόμενων συμβούλων της Γλυφάδας που επιλέγουν θέσεις εκπροσώπησης οχι για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αλλά για κοινωνική ανάδειξη και δεύτεροτρίτες απολαβές, είχαμε ακόμη και τους συνταξιούχους των καφενείων, το σύνολο των ανέργων της Πόλης, τους σπουδαστές της Πόλης μας, περισσότερα θα είχαν γίνει, και καλύτερο πλαίσιο εκπροσώπησης θα είχαμε. Τρίτον, οι περιφερόμενοι της Πόλης γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματα των κατοίκων και της Πόλης. Τέταρτον για να υπάρχει πλουραλισμός και Δημοκρατικότητα οπουδήποτε πρέπει να μετέχουν άπαντες και ο νοών νοείτω.

Προκαλώ Δημόσια Την Αμφισβήτηση Ωστε Να Σας Δώσω Πλήρη Στοιχεία.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Εάν στο σύνολο των συνδιασμών δεν υπάρχουν διανοούμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, σπουδαστές, κ.τ.λ οι συνδιασμοί υπολοίπονται πλουραλισμού και δημοκρατικότητας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 28/09/2010 Ένοχλούμε αφάνταστα με ανούσιες Δηλώσεις Υποψηφίων Δημάρχων. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">