ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 28/09/2010 Θεωρώ απαράδεκτο Πρόεδρος κόμματος στη Βουλή να κάνει Παρανομίες

Θεωρώ απαράδεκτο Πρόεδρος κόμματος στη Βουλή να κάνει Παρανομίες, και ενω η Ε.Ε.Τ.Τ του έκλεισε τον Παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό στούς 90,6 ΜΗΖ απο τον Υμηττό συχνότητα που λειτουργούσε ο Γλυφάδα fm , να συνεχίζει την παρανομία απο τις εγκαταστάσεις του ΤΗΛΕΑΣΤΥ στήν Αίγινα.
Ο Δήθεν νομιμόφρων και εκπρόσωπoς πολιτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεχίζει τις παράνομες ενέργειες και ενώ είναι κοινά αμοιβόμενος απο τον Ελληνικό λαό και ο ίδιος και το κόμμα του, εν αντιθέση των πολιτών που περίμεναν και περιμένουν χωρίς παρανομίες διευθέτηση και Αδειοδότηση. Ο Κύριος Καρατζαφέρης κρίνετε για της ενέργειες του, και εγω οπως και οι συνπολίτες μου κάνουμε διαπιστώσεις για το πλαίσιο της Ελληνικής Δικαιοσύνης του Ε.Σ.Ρ και της Ε.Ε.Τ.Τ.

Με τέτοιες ενέργειες δεν υπάρχει ενδεχώμενο αύξησης των ποσοστών του κόμματος του κ.Καρατζαφέρη διότι ο κόσμος ενημερώνεται, γνωρίζει, και σίγουρα κερδισμένος στη Γλυφάδα είναι ο κ.Βαρβιτσιώτης, εκτός εάν ο Μιλτιάδης επιθυμεί αύριο να ανοίξουμε 10 παράνομα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και να βομβαρδίσουμε τους Δημότες με πλύση εγκεφάλου. Λυπάμε πολύ για τέτοιες ενέργειες απο ανθρώπους που δεν εχουν ανάγκη να παρανομήσουν.

ΥΣ: Δεν εχω ανοίξει ποτέ ραδιόφωνο απο το 2004, δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα των όσων συμβαίνουν ραδιοφωνικά απλά με ενημέρωσαν για την παρανομία Καρατζαφέρη.
Ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος είχε ενοχληθεί αφάνταστα με τα συνθήματα των Πολιτών: NA KAEI NA KAEI TO M............... Η ΒΟΥΛΗ ,          ΚΑΙ  Κ................ Κ................ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ
μήπως πρέπει να ξανασκεφτεί τις δημόσιες δηλώσεις που  κάνει κατά  πολιτών  που  γνωρίζουν καλά
ποιοί και με ποιές μεθόδους εχουν βάλει  χέρι στο Δημόσιο χρήμα  όλων μας, δήθεν  ως εκπρόσωποι
των Πολιτών;
Τέλος τέτοιου είδους πρακτικές πρός ενημέρωση των συνπολιτών μου Πολιτευτών σε όλα τα επίπεδα που γνωρίζουν, και ποτέ δεν στήριξαν συνπολίτη τους απο τις θέσεις που κατείχαν ώστε να νομιμοποιηθεί ένα απο τα ραδιοφωνικά μέσα της Γλυφάδας που προηγήθηκαν του κ.Καρατζαφέρη και της συχνότητος που ως Δημόσιο αγαθό ανήκει στα Νότια. Εκτός αν αποδέχεστε σύνολικα οτι τα Νότια προάστεια Αττικής και οι Πολίτες δεν είναι επι ίσοις όροις ιδιοκτήτες των δημοσίων αγαθών.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 28/09/2010 Θεωρώ απαράδεκτο Πρόεδρος κόμματος στη Βουλή να κάνει Παρανομίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">