ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 29/09/2010 Καλούνται οι δύο Βασικοί διεκδικητές του Δημαρχιακού Θώκου να Δεσμευτούν Δημόσια.

Οι δυο βασικοί διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου καλούνται να δώσουν δημόσια δέσμευση ότι θα μεριμνήσουν για το σημαντικότερο μακροχρόνια πρόβλημα Δημότη βάση των αρμοδιοτήτων τους ως εκπρόσωποι των Δημοτών.


Ασχέτως του ποιός θα εκλεγεί η μή, η εάν βρίσκονται στα έδρανα της αντιπολιτεύσεως πρώτον,βάση του ότι τυνχάνουν Πολιτικής στήριξης απο ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ που αποδεδειγμένα φέρουν την ευθύνη μη αδειοδότησης του πρωτεργάτη των fm, και δεύτερον, βάση του ότι τυνχάνουν στήριξης αρμοδίων Υπουργών του παρελθώντος που ενω ενημερώθηκαν δεν έπραξαν ως όφειλαν.(Πρίν το Ε.Σ.Ρ. και την Ε.Ε.Τ.Τ.) Τρίτον διότι στις αρμοδιότητες του Δημάρχου είναι η εκπροσώπηση και επίλυση τοπικών ζητημάτων που αφορούν την Πόλη και τον Πολίτη.( Τα ερτζιανά κύματα που βρίσκονται εντός των ορίων της Γλυφάδας ανήκουν ως Δημόσια αγαθά και στούς Πολίτες της Πόλης μας και όχι σε διαπλεκόμενα, και αρχηγούς κομμάτων.) Τέταρτον Το Μουσικό Ραδιόφωνο Της Πόλης ο Γλυφάδα fm είναι το πλέον μακροχρόνιο ζήτημα Δημότη Πολίτη της Πόλης.

Παρακαλώ θερμά και μια Δημόσια απάντηση απο τον κύριο Βαρβιτσιώτη και τον κύριο Κόκκορη, γιατί μόνο έτσι γνωρίζω να λειτουργώ, σε πλαίσιο πλήρους διαφάνειας ώστε να προγραμματίσω την πολιτική που θα ακολουθήσω, διότι Βαρβιτσιώτης, Κόκκορης τα είπατε κατ'ιδίαν.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Εάν υπάρχει αποδεδειγμένα περισσότερο μακροχρόνιο και σημαντικό ζήτημα Δημότη της Γλυφάδας δεν πρόκειται στο μέλλον να κάνω καμμία αναφορά.
Μπορούν τα γραφεία Τύπου των δύο υποψηφίων να μου στείλουν μέσω email μια λιτή ανακοίνωση.

Tέλος γνωστός Δημοσιογράφος Ενημερωτικού μέσου είπε οτι αυτός δεν θα το υπέγραφε, λοιπόν εγώ πέρασα αποκλειστικά την συνέχιση των παρανομιών Καρατζαφέρη με την υπογραφή μου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 29/09/2010 Καλούνται οι δύο Βασικοί διεκδικητές του Δημαρχιακού Θώκου να Δεσμευτούν Δημόσια. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">