ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 30/09/2010 Η Προπαγάνδα, η λάσπη και η συκοφαντία ανήκουν στο παρελθόν

Η Προπαγάνδα, η λάσπη και η συκοφαντία ανήκουν στο παρελθόν. Καθαρή σύνχρονη εκλογική διαδικασία σημαίνει υιοθέτηση προτάσεων του πρωτεργάτη. Πρώτον, όταν οι συνδιασμοί έχουν πλήρης ολοκληρωμένους συνδιασμούς θα τους καταθέσουν στόν Δήμαρχο Γλυφάδας. Δεύτερον, ο Δήμαρχος πρέπει να προγραμματίσει την ημερομηνία όπου όλοι οι συνδιασμοί θα παρουσιάσουν τους πλήρης συνδιασμούς. Τρίτον, (τέλεση της διαδικασίας) Ο Δήμαρχος την καθορισμένη ημερομηνία σε συνεργασία με τους συνδιασμούς θα ορίσει τις ώρες που ο κάθε συνδιασμός θα παρουσιάσει πλήρη συνδιασμό και πρόσωπα. Τέταρτον, Απο κοινού ο Δήμος και οι υποψήφιοι θα καλύψουν τα έξοδα ώστε ενα τηλεοπτικό συνεργείο, σκηνοθέτης, εικονολήπτες, ηχολήπτης, κ.τ.λ θα καταγράψουν την παρουσίαση του συνόλου των συνδιασμών και υποψηφίων. Πέμτον, Η παρουσίαση των συνδιασμών θα γίνει ανα δίωρο στο Δημαρχείο Γλυφάδας. Έκτον, Οι υποψήφιοι απο κοινού θα ορίσουν ένα Δημοσιογράφο ο οποίος θα εχει τον γενικό συντονισμό και τις σύντομες ερωτήσεις σε κάθε υποψήφιο και υποψήφια, που θα καταγράφονται. Έβδομον, Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους. Όγδοον, Το καταγεγραμένο υλικό θα μονταριστεί επι ίσοις όροις και θα δημιουργηθεί ενα DVD το οποίο θα χορηγηθεί σε όλες τις οικογένειες της Πόλης και θα μπορούν να το δούν όλοι και όλες είτε σε dvd player είτε σε pc. Θα είναι η αρχική πλήρης προβολή όλων επι ίσοις όροις, και θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες να δούν και να ακούσουν σε μια δύωρη παρουσίαση το σύνολο των υποψηφίων.

Είσαστε έτοιμοι για ουσιαστικές Αλλαγές τεχνολογίας και προόδου, υιοθετήστε το ΑμεσοΔημοκρατικό μοντέλο του πρωτεργάτη.

Γιάννης Κουρδομένος

Πρόταση του πρωτεργάτη απο το 1999.Εάν έχετε, που έχετε την δυνατότητα μπορείτε το υλικό να το δώσετε σε ενα τηλεοπτικό κανάλι για προβολή πριν τις εκλογές, και μετά απο ενημέρωση για την ημερομηνία προβολής.

Σήμερα και με τα όσα ακόμα ισχύουν μπορείτε να βγάζεται συμπεράσματα τι θα είχε εφαρμόσει αυτός που ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 30/09/2010 Η Προπαγάνδα, η λάσπη και η συκοφαντία ανήκουν στο παρελθόν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">