ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εάν ζητήσω την ψήφο αυτών που σας απαξιώνουν στη Γλυφάδα είσαστε καμένοι όλοι.

Εάν ζητήσω την ψήφο αυτών που σας απαξιώνουν στη Γλυφάδα είσαστε καμένοι όλοι, συνολικά όλοι οι συνδιασμοί στη Γλυφάδα.


Έχετε προδόσει σχεδόν το σύνολο των πολιτών, ποιά νομίζετε οτι είναι η δυναμική σας στη Γλυφάδα;

Αποδεδειγμένα είμαι ο ικανότερος όλων σας, διότι δεν εχω προδόσει ποτέ τις ιδέες μου και κανένα πολίτη στη Γλυφάδα.

Ήμουν είμαι και θα είμαι ο εκφραστής της Αλήθειας, και αντίθετος με τις πρακτικές καταλήστευσης του συνόλου των πολιτών με την δήθεν εκπροσώπηση σας, και αυτό το γνωρίζουν οι κάτοικοι.

Κύριοι της πολιτικής, έντιμοι απατεώνες της χώρας μας προδότες του Ελληνικού λαού και των πολιτών της Γλυφάδας ίσως τελικά την άλλη εβδομάδα δημοσιοποιήσω τον νεο πρωτοποριακό συνδιασμό των ελεύθερων συνειδήσεων των πολιτών της Τερψιθέας και Γλυφάδας που έχετε προδόσει. Η Άμεση Δημοκρατία εχει λόγο, έχει ιδανικά, έχει μέλλον, έχει προδιαγραφές, έχει αξίες, έχει πρόγραμμα.

Είμαι ο πρώτος που αγωνίστηκα για τον πλουραλισμό και την πολυφωνία στήν χώρα μας, και οι πολιτικοί με έθεσαν Παράνομα και Αντισυνταγματικά εκτός, Μόνο αυτός είναι σημαντικός λόγος ώστε όλοι και όλες αναγνωρίζοντας (διότι κάνείς δεν μπορεί να το διαψεύσει) ότι είμαι ικανότερος και εντιμότερος όλων σας να εκπροσωπήσω το σύνολο των πολιτών της Γλυφάδας για πραγματικές Αλλαγές.

Όσο και να ενοχλείτε η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου που αποκαλώ Δημόσια Ψεύτη, διότι το σύνθημα, δήλωση, δέσμευση του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι πρώτα ο Πολίτης, απέδειξε ότι πρώτα είναι τα μέλη του κόμματος όχι ο Πολίτης.

Ο Πολίτης,
Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Μπορείτε να πείτε οτι θέλετε Δημόσια, η ιδιωτικά μεταξύ σας, ότι είμαι γραφικός, λαικιστής, ψώνιο, καλαμοκαβαλητής, η οτιδήποτε άλλο, η ιστορική μετεξέλιξη και η διαδρομή και πρακτικές μου μέχρι σήμερα θα σας διαψεύσουν όλους. Οτι και να πείτε η Αλήθεια είναι οτι μένω εκτός, δεν ευθύνομαι στο ελάχιστο για τα κακώς κείμενα του παρόντος, ήμουν είμαι και θα είμαι Επαναστάτης υπέρ της ουσιαστικής Δημοκρατίας όσο ουτοπιστικό και εάν ακούγεται αυτό σήμερα. Θεωρώ προτιμότερο να πεθάνεις για ενα όραμα χωρίς υλοποίηση, παρά να μετέχεις σε ημίμετρα που υπονομεύουν το κοινωνικό σύνολο την πρόοδο και τον Εκσυγχρονισμό της νοοτροπίας της Κοινωνίας μας που νοσεί, διότι εάν αλλάξει η νοοτροπία αρκετών θα αλλάξει θετικά και το πλαίσιο εκπροσώπησης.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εάν ζητήσω την ψήφο αυτών που σας απαξιώνουν στη Γλυφάδα είσαστε καμένοι όλοι. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">