ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα Γλυφάδας Λουκέτο Πολλές Επιχειρήσεις Άδεια Καταστήματα

Όλοι και όλες γνωρίζετε οτι πολλές επιχειρήσεις σε κεντρικούς δρόμους της Τερψιθέας έχουν βάλει λουκέτο. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψάχνουν με τα κυάλια νέους ενοικιαστές. Στίς κεντρικότερες λεωφόρους της Τερψιθέας βλέπεις τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης με σειρά απο ξενοίκιαστα καταστήματα που έβαλαν λουκέτο. Ποιά ήταν και είναι η στήριξη που παρείχε ο Δήμος στα προβλήματα των επιχειρήσεων, απολύτως καμμία.



Μόνο προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις όλων των υποψηφίων μέχρι σήμερα για στήριξη και προώθηση των επιχειρηματιών, και εν συνεχεία οπως και στις περιπτώσεις των κατοίκων κανένα ενδιαφέρον, καμμία στήριξη.

ΥΣ: Τουλάχιστον οι συνδιασμοί έχουν την δυνατότητα να ενοικιάζουν καταστήματα για τις προεκλογικές τους ανάγκες, οι συνδιασμοί είναι περισσότερο κερδοφόρες επιχειρήσεις, και μάλλον πολλοί επιχειρηματίες πρέπει να κάνετε ανάλογη στροφή και να επενδύσετε στήν τοπική αυτοδιοίκηση.

Θυμάμε περίπτωση Δημάρχου Γλυφάδας που στο πρόγραμμα του είχε συγκεκριμένη υπόσχεση δέσμευση ότι θα στηρίξουμε τους επιχειρηματίες της Πόλης, θα εφαρμόσουμε πολιτική Προώθησης και Προβολής όλων των επιχειρήσεων. Ποτέ εκ των υστέρων δεν διαπίστωσα ανάλογη πολιτική του προγράμματος. Τι εννοούσε ο συγκεκριμένος Δήμαρχος δεν μπόρεσα να καταλάβω.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα Γλυφάδας Λουκέτο Πολλές Επιχειρήσεις Άδεια Καταστήματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">