ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΑΛΕΙΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.

Η μετάβαση απο την αναλογική στήν ''ψηφιακή'' τηλεόραση και ο κατάπτυστος νόμος Ρουσόπουλου έδωσε για άλλη μια φορά την ευκαιρία σε λίγους αντισυνταγματικά και παράνομα να εισχωρήσουν και να καταλάβουν τα δημόσια αγαθά (συχνότητες). Για τα οποία οχι μόνο δεν έχουν πληρώσει ούτε ενα ευρό, αντίθετα εμείς εχουμε πληρώσει συνολικά ως πολίτες μέχρι σήμερα δισεκατομμύρια υπέρ αυτών, και υπέρ των ιδιοκτητών μέσων, που αποδεδειγμένα και θα προσφύγω Δικαστικά κατά του συνόλου, παρέχουν Αντισυνταγματικά κατευθυνόμενη ενημέρωση και ελλιπή ενημέρωση. Εκτός και εάν ο πρωτεργάτης της Ιδιωτικής δεν είναι Έλληνας πολίτης, και εκτός εάν δεν τους ενημέρωσα χωρίς να πουν απο τα μέσα τους ούτε μια λέξη.

Καλείτε η Κυβέρνηση να μην υποπέσει όσων αφορά την ψηφιακή Ραδιοφωνία στα ίδια λάθη. Εάν διαπιστώσω ότι επιχειρείτε απο πλευράς συντεχνίας ιδιοκτητών να παρακάμψουν την συνταγματική Δημοκρατική διαδικασία και να καταλάβουν παράνομα συχνότητες και για την ραδιοφωνία θα προσφύγω δικαστικά κατά του συνόλου.

Δεν δικαιούστε να κλείνετε τα μάτια και να φιμώνετε τον πρωτεργάτη ενός χώρου.

Θα σας τινάξω στόν αέρα. Εν αντιθέση των πολιτικών που για ''ειδικούς'' λόγους υποχωρούν ο Πολίτης δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται, μάλλον εσείς έχετε πολλούς λόγους να φοβάστε γιατί πρέπει να υπάρξουν πάροχοι για την ψηφιακή, και όχι "Συντεχνίες" ιδιοκτητών. Οι συχνότητες είναι και δική μου ιδιοκτησία και των συνπολιτών μου είναι όλων των Ελλήνων,για τούς οποίους η συντεχνία ιδιοκτητών μέσων έχει προσφύγει δικαστικά με μηνύσεις και κατά εμού. Περιμενω..................

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Μπορείτε κύριοι της Συντεχνίας με όλα τα συνολικά έσοδα όλων σας, να αγοράσετε ένα Πολίτη της χώρας. Εκτός απο συνειδήσεις αρκετών δια μέσω της πλύσης εγκεφάλου των μέσων σας που σπάνια παρακολουθώ, μπορείτε να αγοράσετε ένα Δημοκράτη Πολίτη;  Εάν είχαν τα κότσια στο ΠΑ.ΣΟ.Κ έπρεπε να μου δώσουν μια ευκαιρία και θα διαπίστωναν εκ των υστέρων τα συμβάντα.
Οι κύριοι της συντεχνίας εχουν κάνει στη Γλυφάδα την δουλειά τους. Αξιότιμοι κύριες και κύριοι συνπολίτες μου και πολίτες όλης της χώρας, είχαν το δικαίωμα να προσφεύγουν με μηνύσεις κατά άλλων την στιγμή που δεν έχουν Άδειες λειτουργίας; Θεωρούν οτι έχουν την ιδιοκτησία η το μονοπώλιο Δημοσίων αγαθών; Μια Ελληνική Δημοκρατική Κυβέρνηση και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας πρέπει να καταδικάσει τις πρακτικές τους, που είναι αποδεδειγμένα πρακτικές συμμοριών, και ποτέ μα ποτέ να μην τους παραχωρήσει Άδειες λειτουργίας. Αποδεδειγμένα φέρουν τεράστιο σημαντικό κομμάτι ευθύνης για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας στήν χώρα μας, και για τις αρνητικές επιπτώσεις στόν Ελληνικό λαό. Όποιος η όποια αμφισβητεί τα γραφώμενα καλείτε να αντιπαρατεθεί μαζί μου ώστε να του προσκομήσω αποδείξεις των ισχυρισμών μου.
Αυτή δεν είναι η γλώσσα των κονδυλοφόρων σας όταν επιτίθεστε κατά των πολιτικών για ειδικούς λόγους;
Οι πολιτικοί φέρουν την ευθύνη, οι εσείς που επιλέξατε τους πολιτικούς σε ομηρία;
 Είναι απλά τα πράγματα φίλοι και φίλες, την οποιαδήποτε χρονική στιγμή ας αντιπαραθέσουμε τι κερδισαν οι συντεχνίες των Μ.Μ.Ε και οι ανθρωποί τους, με αυτά που κέρδισαν οι πολιτικοί μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΑΛΕΙΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">