ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα ξύπνα οι δήθεν Δημοκράτες φιμώνουν την αλήθεια, τυπώνω εφημερίδα.

Γλυφάδα ξύπνα οι δήθεν Δημοκράτες φιμώνουν την αλήθεια, τυπώνω εφημερίδα, θα ανοίξω ραδιοτηλεοπτικά, δεν επιτρέπω σε φασίστες εν έτη 2010 να φιμώνουν την έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση, και σε τοπικά κατευθυνόμενης ενημέρωσης μέσα να μην δημοσιοποιούν την αλήθεια. Ήδη ενημερώνω τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για το Αντισυνταγματικό πλαίσιο φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου. Φιμώνουν όλα τα blog με κειμενά μου, και φιμώνουν τις καταχωρήσεις μου στο youtube. Αυτό ονομάζεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ.


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Σε ενδεχόμενο παραβίασης για πολλοστή φορά του Ασύλου μου και βάση της αυτονομίας μου λόγω αναπηρίας άνω του 67% θα τινάξω στόν αέρα την Τερψιθέα και όλους τους κατοίκους οχι με εκρηκτικά, με την Αλήθεια Γ............... Ήδη το κινητό είναι συνδεμένο και την οποιαδήποτε στιγμή επιλέξω θα γίνει χαμός, ακόμα και εαν βρίσκομαι σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας.Αρκετά Φασίστες και Αντιδημοκράτες αυτής της χώρας.Πρέπει κάποιοι να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και να επανορθώσουν, είμαι ο Πρωτεργάτης της Ραδιοφωνίας να μου δώσουν αυτά που μου λήστεψαν 33 χρόνια.

Εχω γράψει και πει δημόσια οτι προσωπικοί λόγοι μου απαγορεύουν να προσφύγω Δικαστικά κατά ενός, μόνο κατά του συνόλου. Λόγω των προσωπικών λόγων ζήτησα στο παρελθόν απο αρμοδίους να πράξουν αυτό που εγώ αδυνατώ χωρίς καμία ενέργεια απο πλευράς τους. Διότι εάν δεν υπήρχε απο πλευράς μου το κώλυμα σήμερα θα είχα δικαιωθεί.

Χ..........   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ     ΖΗΤΗΣΤΕ    ΔΗΜΟΣΙΑ    ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ    ΟΧΙ    ΝΑ    ΦΙΜΩΝΕΤΕ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα ξύπνα οι δήθεν Δημοκράτες φιμώνουν την αλήθεια, τυπώνω εφημερίδα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">