ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βράβευση του 1 ΕΠΑΛ Γλυφάδας στις 30.10.2010


Στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαδικτυακού Διαγωνισμού ΕΕEΠ-ΔΤΠΕ το 1 ΕΠΑΛ Γλυφάδας έλαβε δύο φορές το Α΄ Βραβείο σε δύο θεματικές ενότητες στην κατηγορία των λυκείων. Συγκεκριμένα στην Ενότητα Ιστορία με την ιστοσελίδα μαθητών της Β΄ Πληροφορικής "Ναοί της Ορθοδοξίας στην πόλη μας" και στην Ενότητα Σχολική Ζωή με την "Ιστοσελίδα του σχολείου μας".

Η απονομή των βραβείων θα γίνει το Σάββατο 30/10/2010 στις 12:00 στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Συνεδριακού Πολυχώρου ΑΠΟΛΛΩΝ, της Νομαρχίας Πειραιά (Ερμουπόλεως και Πηλίου 1, Καμίνια Πειραιά).

ΥΣ: Την ιστοσελίδα του 1 ΕΠΑΛ Γλυφάδας μπορείτε να τη βρείτε και στην Πύλη του glyfadaweb.

Προτείνω στήν αυριανή Δημοτική διοίκηση όποια και να είναι να μην μείνει στα λόγια και Πρώτον, σε πρώτη προτεραιότητα να δρομολογηθεί η διαδυκτιακή wi fi ιντερνετική Πύλη της Γλυφάδας με δωρεάν πρόσβαση σε όλους. Δεύτερον, Ο Δήμος να στηρίξει ουσιαστικά τη δημιουργία ιστοσελίδων όλων των σχολείων, δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων, ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν αυτόνομη πρόσβαση και δημιουργική απασχόληση στο διαδύκτιο. Τρίτον, οι υποψήφιοι αύριο πρέπει να είναι παρόντες στη βράβευση των παιδιών, και έπρεπε πρώτα ο Δήμος Γλυφάδας και ο ανύπαρκτος Δήμαρχος να βραβεύσει την προσπάθεια των παιδιών του 1ου ΕΠΑΛ. Τέταρτον, είμαι πολύ περίεργος να διαπιστώσω, όπως και πολλοί συνπολίτες μας τι θα κάνει ο Αυριανός Δήμαρχος, και Δημοτικοί σύμβουλοι με το Γραφείο Τύπου του Δήμου που ήμουν σαφέστατος ζητώντας τον συντονισμό του, ώστε να θέσω το Δημοκρατικό πλαίσιο της μελοντικής πλουραλιστικής ενημέρωσης που σε κανένα τομέα δεν υφίσταται σήμερα.

glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βράβευση του 1 ΕΠΑΛ Γλυφάδας στις 30.10.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">