ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 1/10/2010 Τι εχει να πει ο υποδιέστερος του Καραγκιόζη μεγαλόσχημος που διέταξε το κλείσιμο του Γλυφάδα fm

Τι εχει να πει ο υποδιέστερος του Καραγκιόζη μεγαλόσχημος που διέταξε το κλείσιμο του Γλυφάδα fm. Να βγει δημόσια να μας κάνει μια δήλωση να ακούσουμε την αποψή του για το ποιοί είναι οι φυσικοί Δημιουργοί του τεράστιου Οίκου Ανοχής που ονομάζεται Ελλάδα.

ΥΣ: Σύντομα θα ασχοληθώ και με δημοσιογραφίσκους της πεντάρας που αβίαστα κάνουν χρήση των γραφίδων τους. Διότι οι γλύφτες και παρατρεχάμενοι λαμβάνουν, ο πρωτεργάτης ενώ είχε και πολιτικές διασυνδέσεις και δυνατότητα να λαμβάνει ακολουθεί άλλη οδό και ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ.

Εκτός εάν θεωρούν κάποιοι ανεγκέφαλο τον κόσμο που έχωντας κοινές προσλαμβάνουσες απο το σύνολο των πρακτικών ανθρώπων και υλοποιήσεων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων βγάζουν συμπεράσματα.

Τέλος εχω και μάρτυρες και τα πειστήρια για δυο μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά που έκαναν αντιγραφή δικής μου ιδέας του 2004 απόλυτα. Εχω τυπωμένο το πρώτο φύλλο της εφημερίδας που δεν κυκλοφόρησα, και το site ετοιμο που δεν ανέβασα στο διαδύκτιο. Απλά βγάζω επιστημονικά συμπεράσματα.

Και σε Ελληνικο και παγκόσμιο επίπεδο εχω χάσει τον ακριβή αριθμό υλοποιήσεων που είναι αρχικές δικές μου ιδέες.

Η Κόπια της κόπιας, και η αντιγραφή της αντιγραφής.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 1/10/2010 Τι εχει να πει ο υποδιέστερος του Καραγκιόζη μεγαλόσχημος που διέταξε το κλείσιμο του Γλυφάδα fm Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">