ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 1/10/2010 Κύριοι του Ε.Σ.Ρ και της Ε.Ε.Τ.Τ να είσται έτοιμοι για μηνύσεις εάν ο Καρατζαφέρης συνεχίζει τη παρανομία

Κύριοι του Ε.Σ.Ρ και της Ε.Ε.Τ.Τ να είσται έτοιμοι για μηνύσεις εάν ο Καρατζαφέρης συνεχίζει τη παράνομη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού απο την Αίγινα στούς 90,6 των fm.
Εκτός εάν θεωρείτε οτι μπορείτε κύριε Ιωάννη Λασκαρίδη Πρόεδρε του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να άσκείτε μονομερώς της αρμοδιότητες σας στην Ανεξάρτητη Αρχή, με παρανομίες και συγκάλυψη.

Γιάννης Κουρδομένος

Το παρών αποστέλλεται στο σύνολο των πολιτικών κομμάτων, στο Ε.Σ.Ρ στήν Ε.Ε.Τ.Τ, στο σύνολο των ημερησίων εφημερίδων, και στα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία.

ΥΣ: Oταν αποδεδειγμένα μετά την έλευση  33 ετών δεν χορηγήσατε μια βεβαίωση λειτουργίας, και μετά απο δέκα αιτήσεις στόν πρωτεργάτη των fm και τον άνθρωπο που λειτουργούσε στήν συγκριμένη συχνότητα αφήστε την καινή. Ο κ. Καρατζαφέρης να λειτουργήσει στούς 102.7 συχνότητα για την οποία είχε καταθέσει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 1/10/2010 Κύριοι του Ε.Σ.Ρ και της Ε.Ε.Τ.Τ να είσται έτοιμοι για μηνύσεις εάν ο Καρατζαφέρης συνεχίζει τη παρανομία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">