ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 1/10/2010 Μπορεί να βρεθεί ένας να μου πει τι κέρδισαν οι προγονοί μας αρχαίοι Έλληνες απο τις Δημιουργίες τους

Μπορεί να βρεθεί ένας να μου πει τι κέρδισαν οι προγονοί μας αρχαίοι Έλληνες απο τις Δημιουργίες τους. Όσο και να ψάξουν κάποιοι στο διαδύκτιο δεν πρόκειται να βρείτε αυτά που πρώτος μετέδωσα στα ερτζιανά. Τι κέρδισαν οι προγονοί μας απο την Δημοκρατία που υιοθετήθηκε ως το πληρέστερο μοντέλο διεθνώς; Σήμερα ο κάθε υποδιέστερος του Καραγκιόζη για μια υλοποίηση του τίποτα κατωχυρώνει μια πατέντα και βγάζει εκατομμύρια. Εμείς ως φυσικοί απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων τι έχουμε κερδίσει απο το σύνολο των χωρών που υιοθέτησαν την Δημοκρατία, τις Επιστήμες, τον Αθλητισμό, την Φιλοσοφία κ.τ.λ και ειδικότερα απο την Δημοκρατία που στήν Γεννετηρά της είναι η χειρότερα υλοποιήσιμη διότι πλαισιώνουν αντιδημοκράτες.

Ποιοί Μ........... μας Κυβερνάνε τόσα χρόνια που δεν έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το σημαντικότερο την κυριότητα της Δημοκρατίας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Εάν σήμερα στή θέση των 300 του κοινοβουλίου είχαμε 100 αρχαίους προγόνους μας δεν θα είμεθα σε δεινή θέση βάση του Δ.Ν.Τ το αντίθετο θα είχαν υποχρεώσει το σύνολο των χωρών που υιοθέτησαν το μοντέλο της Δημοκρατίας να πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη.

Σε απλά Ελληνικά έπρεπε να μας σέβεται όλος ο κόσμος και να είμαστε στην κορυφή του Πλανήτη ως χώρα βάση της αποδεδειγμένης μετεξέλιξης, και οχι το κατάντημα του παρόντος. Απο αυτή την κουκίδα του πλανήτη εξαπλώθηκε διεθνώς το μέχρι σήμερα σημαντικότερο πλαίσιο διακυβέρνησης η Δημοκρατία.

Δεν μάσησα ούτε μασάω τα λόγια μου τους χαρακτήρισα και τους χαρακτηρίζω ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Τόσο απλά να κάνετε διαπιστώσεις γιατί οι πρωτεργάτες των fm είναι και βρίσκονται ΕΚΤΟΣ και κάποιοι .......................  ετεροχρονισμένα ΕΝΤΟΣ. Το θέμα είναι καθαρά θέμα πολιτικό ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Με τα δεδομένα του σήμερα έπρεπε να είμαστε ο πλουσιότερος λαός του Πλανήτη.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 1/10/2010 Μπορεί να βρεθεί ένας να μου πει τι κέρδισαν οι προγονοί μας αρχαίοι Έλληνες απο τις Δημιουργίες τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">