ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 11/10/2010 Μήνυμα Αναγνώστη στο Θέμα 9/10/2010 Τοπικά Μ.Μ.Ε και άνιση μεταχείρηση υποψηφίων.

Συντάκτης : helena



Σχόλιο:


Για να καταλάβω... δεν έπρεπε να πάρει δημοσιότητα μια ουσιαστική διαβούλευση με τους δημότες, τους κατοίκους και όλους τους φορείς της Γλυφάδας??? ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ Ο κ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ????
 
Η αποψή μου: Αγαπητή Αναγνώστρια Έλενα σέβομαι την άποψη κάθε συνπολίτη μου και την αναρτώ, σαφώς και έπρεπε να πάρει δημοσιότητα η δημόσια διαβούλευση του κ. Βαρβιτσιώτη. Ως απόλυτα ακριβοδίκαιος στο blog glyfadaweb.blogspot.com μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας οτι έχω βάλει δωρεάν το σύνολο των υποψηφίων εν αντιθέση άλλων που βάζουν υποψηφίους μόνο κατόπιν πληρωμής. Αυτή η κίνηση υποδειλώνη σαφώς σεβασμό στη προσπάθεια όλων. Ο κ.Βαρβιτσιώτης όπως εχω γράψει τώρα ενημερώνεται για σειρά ζητημάτων του Δήμου και των πολιτών ενώ ο κ. Κόκκορης είναι ήδη καλός γνώστης. Όσον αφορά τον πήχυ τουλάχιστον σε εμένα για μακροχρόνιο τοπικό ζήτημα και παράλληλα θέμα ισόνομης κατανομής ραδιοφωνικών μέσων στήν Αθήνα και ειδικά στη Πόλη μας, μια πόλη 140.000 κατοίκων που δικαιωματικά έπρεπε να έχουμε ένα τουλάχιστον ραδιοφωνικό σταθμό, δεν μου εχει δώσει καμμία απάντηση. Εάν ο Μιλτιάδης δεσμευτεί δημόσια οτι θα στηρίξει το πρωτεργάτη και την επαναλειτουργία του Γλυφάδα fm θα δεχθώ οτι πράγματι ο πήχυς είναι ψηλά.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ : Οι λεγόμενοι μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας με κάλυψη ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής και με 4.000.000 πολιτών έχουν περίπου 40.000 πολιτών ο κάθε ένας ακροαματικότητα. Ο Γλυφάδα fm υπήρξε περίοδος που μόνο σε 150.000 κατοίκων της Νότιας Αθήνας στο παρελθόν είχε περίπου 4.000 κατοίκων ακροαματικότητα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υπήρξε περίοδος που ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος (πράγματι ενας απο τους πρώτους των fm στήν Αθήνα) και άλλοι με πήραν τηλέφωνο και με ρωτούσαν τί εχουμε κάνει και μας ακούει ο κόσμος, και είχε το παράπονο γιατί δεν έχει τηλέφωνα απο τη Γλυφάδα όταν ο Τόλης έκανε Μαραθώνιες μεταδόσεις.( Κάποτε στο παρελθόν έβαζαν παράνομα αναμεταδότες στη Γλυφάδα γιατί είχαν μια τοπική διαφήμιση και ο Υμηττός δεν ακουγόταν στη Πόλη μας.) Απλά για την Ιστορία ο Γλυφάδα fm ήταν η αλήθεια σε αντίθεση με την υποκρισία, και για αυτό μας πρόδοσαν.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 11/10/2010 Μήνυμα Αναγνώστη στο Θέμα 9/10/2010 Τοπικά Μ.Μ.Ε και άνιση μεταχείρηση υποψηφίων. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">