ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 13/10/2010 Έκλεψαν Το Κατάστημα Της Δέσποινας Μοιραράκη Στη Γλυφάδα


Ανυπολόγιστης αξίας εμπόρευμα αφαίρεσαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες από το κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη.
Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα σπάζοντας τη τζαμαρία και με τη βοήθεια δυο οχημάτων κυριολεκτικά το άδειασαν.
Η ίδια  ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου έκλεψαν όλα τα μεταξωτά χαλιά μου. Η αξία τους είναι ανυπολόγιστη. Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημά στις 05:00 το πρωί και εγώ ειδοποιήθηκα λίγο αργότερα. Είμαι συντετριμμένη».

Οι αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες.

Η άποψη μου: Επι σειρά ετών είχα κάνει σειρά εκπομπών με θέμα Δήμος Γλυφάδας και Συστήματα Ασφαλείας με προσωπικό 24ώρου κυκλώματος συνχρόνου παρακολούθησης των επιχειρήσεων της Πόλης.
Ήδη εχω πλήρη φάκελλο μελέτη που μπορεί να υιοθετηθεί απο την αυριανή Δημοτική Αρχή ώστε με ενα τελευταίας τεχνολογίας online σύστημα όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να έχουν συνεχή νυκτερινή παρακολούθηση να συμμετάσχουν και οι ιδιοκτήτες να κοιμούνται ησυχοι. Ειναι υπεραπλουστευτικό σύστημα το οποίο θα μπορούσαμε ήδη να έχουμε στη Γλυφάδα ώστε οι υπάλληλοι παρακολούθησης σε δευτερόλεπτα να ενημερώνουν την Αστυνομία και να συλλαμβάνονται επ'αυτοφόρο οι δράστες. Δυστυχώς γλυκειά μου οι εκλεγμένοι του Δήμου Γλυφάδας ποτέ δεν έλαβαν σοβαρά υπ'όψιν τις προτάσεις μου και παράλληλα πρότυπες υλοποιήσεις που με ελάχιστο κόστος των επιχειρήσεων θα παρείχαν απόλυτη προστασία.
Κάποιοι απο τους ακροατές/ες του παρελθόντος του Γλυφάδα fm θυμούνται.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 13/10/2010 Έκλεψαν Το Κατάστημα Της Δέσποινας Μοιραράκη Στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">