ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 21/10/2010 Κώστας Κόκκορης Θέλω Τίμιο και καθαρό αγώνα για την Γλυφάδα

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα»


Σε κλίμα ιδιαίτερου ενθουσιασμού, παρουσία ανθρώπων που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Γλυφάδας, η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» Κώστα Κόκκορη.

Με χειμαρρώδη και τεκμηριωμένο λόγο, ο Κώστας Κόκκορης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης το οποίο χωρίζεται σε πέντε γεωγραφικούς τομείς, περιλαμβάνει πολυ συγκεκριμένες λύσεις για προβλήματα τα οποία εδώ και πολλά χρόνια απασχολούν τους κατοίκους της πόλης.

Η γνώση των προβλημάτων καθώς και το τεκμηριωμένο σχέδιο επίλυσης τους, το οποίο παρουσίασε ο Κώστας Κόκκορης προκάλεσε τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων.

Σύσσωμο το ψηφοδέλτιο δήλωσε δυναμική παρουσία το οποίο όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος «απαρτίζεται από νέα πρόσωπα που δεν προέρχονται από το χώρο της πολιτικής και καλύπτουν διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πολλή διάθεση για δουλειά». Αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι από τους 62, οι 55 υποψήφιοι ουδέποτε υπήρξαν δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο λόγος του υποψηφίου Δημάρχου κινήθηκε σε αίσθημα ευθύνης και ενότητας ενώ δεν καταφέρθηκε εναντίον κανενός άλλου υποψηφίου. Κατέστησε σαφές ότι επιδιώκει έναν τίμιο και καθαρό αγώνα που θα κριθεί στο πρόγραμμα και τα πρόσωπα. «Επιθυμούμε έναν ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο που θα βασίζεται σε προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα της πόλης γιατί σε αυτό άλλωστε θα κριθούμε. Ζούμε στην πόλη που αγαπούμε, τη βιώνουμε καθημερινά, είμαστε παρόντες τέσσερα χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο, δίνουμε τη μάχη μας, είμαστε ώριμοι και ικανοί να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας».

ΥΓ: (Η πολιτική τόσο της Παρατάξεως Δυνατή Γλυφάδα να εξαιρούν ενημέρωσης δια μέσω του glyfadaweb και του ανθρώπου που λειτούργησε το πρώτο Μ.Μ.Ε απο τη Γλυφάδα) αν και τους το ζήτησα , όπως και των υπολοίπων παρατάξεων της Πόλης επαφίεται στη κρίση των Δημοτών. Έστω μιας υποτυπώδους ενημέρωσης απο τα γραφεία τύπου των παρατάξεων, μέχρι να λειτουργήσει επίσημα το μέσο.

glyfadaweb@gmail.com

glyfadaweb
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 21/10/2010 Κώστας Κόκκορης Θέλω Τίμιο και καθαρό αγώνα για την Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">