ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 29.10.2010 email Αναγνωστών και απάντηση.


 
Απο: matthaios o Krhs
http://ellinasasfalistis.blogspot.com/Καλησπέρα..Ενα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.Μάλλον καταλαβαίνω οτι είσαστε του ΠΑΣΟΚ...Ο κος Κόκκορης απο οτι ξέρω άνήκει στο ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει με στηριξη της παράταξης..Γιατι στο ψηφοδέλτιό του εχει χρωματισμούς όλων των παρατάξεων?Δηλαδή ενώ κατεβαίνει με την στήριξη του Πασοκ ,ζητεί την ψήφο απο Νεοδημοκράτες Κομμουνιστές Συριζίτες;Μπας και θεωρεί τον κόσμο ότι ειναι ηλίθιοι;Ερώτηση κάνω πρός θεού..Ξέρω οτι εμείς οι Έλληνες είμαστε ζώα..αλλά οχι και ετσι..

Απάντηση: Κατ'αρχήν χαίρομαι οταν υπάρχουν αληθινά μηνύματα και οχι τα στημένα (μαιμού) του στύλ άγνωστος που συναντάμε κατα δεκάδες σε κάποια blog και site που τα έχουν γράψει οι ίδιοι για να επηρεάζουν τους αναγνώστες και να θεωρούν οτι έχουν απήχηση.Είμαι παλιά καραβάνα και ξέρω όλα τα κόλπα και μεθόδους επηρεασμού, κάτι που δεν κάνω.
Τώρα όσων αφορά την απορία σου σχεδόν όλοι οι συνδιασμοί εχουν βάλει όλα τα χρώματα της ίριδος
και συμφωνώ μαζί σου δεν μπορούν να κοροιδέψουν κανένα.(Άλλωστε ακόμα και εμένα με έκοψαν απο τον συνδιασμό.)
 
Απο: Helena
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ... ΑΚΟΜΑ....
 
Απάντηση: Έχεις απόλυτα δίκιο, το βιντεάκι δεν είναι γυρισμένο στη Γλυφάδα, Μελοντικά θα έχουμε και στάση μετρό. Απλά ήθελα να περάσω ενα μήνυμα και τίποτα περισσότερο.Απλά σκέψου όπως και οι υπόλοιποι/ες τι πρέπει να γίνει και τι θέλεις να γίνει στη Πόλη, γιατί μέχρι σήμερα εκτός απο την προεκλογική περίοδο τους περισσότερους δήθεν ''εκπροσώπους'' μας δεν τους βλέπει κανείς σε καμμία συνοικία της Γλυφάδας. Μια αρπαχτή κάνουνε την ημέρα που συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο.
 
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 29.10.2010 email Αναγνωστών και απάντηση. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">