ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 4-0 ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΡΕΛΑΝΤΙ

Σε οικογενειακή υπόθεση και τυπική διαδικασία εξελίχτηκε τελικά το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και του Θριάμβου Αθηνών για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Και λέμε οικογενειακή υπόθεση γιατί οι πρωταγωνιστές χθες ήταν τα αδέλφια Δ. και Χ. Μποτσιβάλης που… οργίασαν στο τερέν του δημοτικού σταδίου .

Στο ποδοσφαιρικό κρεσέντο που παρουσίασαν τα παιδιά του Βαγγέλη Μάλλιου μαέστρος και εκτελεστής ο αειθαλής Δημήτρης Μποτσιβάλης που εκτός από τα… μαγικά του τσαλιμάκια πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ από 30 μέτρα ενώ ο Περικλής Μηνάς με τις εκρήξεις του χρήσθηκε σκόρερ 2 φόρες στο 35’ και 51’ με τον Χρήστο Μποτσιβάλη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με ένα γκολ στο 68’ που του σέρβιρε στο πιάτο ο μεγάλος αδελφός Δημήτρης (κατόπιν εντολής της μητέρας όπως ελέχθη).

Ένα δυνατό τεστ ήταν ο αγώνας για να διαπιστώσει ο κύριος Μάλλιος την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Και τα παιδιά του τον δικαίωσαν.

Από τον 16χρονο Σταύρο Πουλή που έβγαζε μάτια μέχρι και τον 33χρονο Δ. Μποτσιβάλη όπως προαναφέραμε έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι.

Το σκορ δεν λέει τίποτα γιατί μετά το τέταρτο τέρμα δόθηκε εντολή «χειροφρένου», τα συμπεράσματα είχαν βγει και ο μεγαλύτερος αριθμός τερμάτων δεν εξυπηρετούσε τίποτα περισσότερο.

Με 9 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών αγωνιστηκαν οι Γλυφαδιώτες και οι 50 περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα έφυγαν αν όχι κατενθουσιασμένοι, τουλάχιστον ικανοποιημένοι από το θέαμα και τα γκολ.

Από τους γηπεδούχους δεν υπήρξε κάποιος που να υστέρησε ίσως γιατί η πίεση των αντιπάλων ήταν σε επίπεδο Β’ Αθηνών αλλά ο επίσημος αγώνας είναι επίσημος αγώνας όπως και να το κάνουμε.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι:

Λιώνης, Κορτσινίδης, Κόκκαλης, Πουλης, Πιτταράς, Μποτσιβάλης Χ., Καλογέρης (Γιαννουλάκης), Μηνάς (Στυλιανόπουλος), Κούτρος, Τσόγκας, Μποτσιβάλης Δ. (Ξηρόκωστας).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 4-0 ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">