ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 6/10/2010 Ως επίσημα υποψήφιος για το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Γλυφάδα ζήτησα την ένταξη μου δικαιωματικά στην Παράταξη.

Ως επίσημα υποψήφιος για το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Γλυφάδα ζήτησα την ένταξη μου δικαιωματικά απο τον Κώστα Κόκκορη στην Παράταξη Δυνατή Γλυφάδα και σύντομα θα οδηγηθώ στο Εκλογικό Κέντρο της Παρατάξεως για τα τυπικά.
Σε αντίθεση με πολλούς συνπολίτες μας εχω σαφώς περισσότερους και ισχυρότερους λόγους ώστε να πολιτευτώ.
Η διαδρομή και ενεργειές μου απο το 1977 έως και σήμερα ήταν καθαρά Πολιτικές πράξεις.
Πολλοί και πολλές συνπολίτες μας αγνοούν πλήν του Γλυφάδα fm αρκετές άλλες ενεργειές μου που είχαν καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και θα εκθέσω δημόσια μελλοντικά.
Μόνο το γεγονός του ότι υπήρξα ο πρωτεργάτης της ιδιωτικής ραδιοφωνίας των fm στήν χώρα μας, και ο άνθρωπος που κατασκεύασε τους πρώτους σταθμούς ιδιωτών σε όλη τη χώρα (Πολλοί εξ αυτών σήμερα είναι ιδιοκτήτες νόμιμων ραδιοτηλεοπτικών μέσων της περιφέρειας) καταμαρτυρά καθαρά πολιτική ενέργεια.
(Να αποσαφηνίσω για αυτούς που δεν κατανοούν την διαφορά μεταξύ μίας απλής πράξης και μίας πολιτικής οτι: Η ενέργεια μετάδοσης δημόσιας ομιλίας σε καθεστώς πλήρους απαγορεύσεως και η διάδοση μέσω των ερτζιανών χαρακτηρίζεται πολιτική πράξη διότι κάλλιστα επηρεάζοντας το κοινό μπορείς να το κατευθύνεις, και ειδικά την περίοδο μετά την δικτακτορία.)

Γιάννης Κουρδομένος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ηλεκτρονικός.

ΥΣ : Υπάρχουν πολλοί και πολλές σε αυτή τη Πόλη που γνωρίζουν καλά οτι επι σειρά ετών ποτέ εγώ ουτε και οΤόλης εξαργυρώσαμε την Δημόσια έκθεση μας. Κάλλιστα την εποχή που μπαίναμε καθημερινά σε χιλιάδες σπίτια της Γλυφάδας και των Νοτίων θα μπορούσαμε να ενταχθούμε σε μια παράταξη και να εισπράξουμε ψήφους.Ποτέ δεν εξαργυρώσαμε την συμπάθεια του κόσμου σε αντίθεση με πάρα πολλούς που όλοι και όλες γνωρίζετε. Το θέμα είναι ότι πράγματι ήταν μέγα λάθος και έπρεπε να εκμεταλευτούμε το γεγονός διότι σήμερα ο Γλυφάδα fm θα ήταν νόμιμος και σε λειτουργία.

Θεωρώ δεδομένο  και δεν χρειάζεται να γράψω πόσοι σταθμοί νομιμοποιήθηκαν στο παρελθόν διότι οι ιδιοκτήτες είχαν στενές σχέσεις με Δημάρχους, και Πολιτικούς.

Τέλος δεν μπορώ να κατανοήσω πως το σύνολο των Δημοσιογράφων τοπικών Μ.Μ.Ε της Νότιας Αθήνας τόσα χρόνια δεν έχουν εξεδηλώσει το έντονο ενδιαφέρων τους πιέζοντας τους εκλεγμένους ώστε να υπάρξει ενα καθαρά τοπικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό ραδιόφωνο της Νότιας Αθήνας στο οποίο θα συμμετείχαν άλλωστε και οι ίδιοι.

Απλά στηρίξτε την προσπάθεια μου ώστε να υπάρξει έστω στήν ψηφιακή πλατφόρμα του 2012.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 6/10/2010 Ως επίσημα υποψήφιος για το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Γλυφάδα ζήτησα την ένταξη μου δικαιωματικά στην Παράταξη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">