ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 7/10/2010 Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και πεπαλαιωμένες αντιλήψεις.

Πράγματι διαπιστώνω το ενδιαφέρων των πολιτών προς τις πεπαλαιωμένες ιδέες τόσο των Δημάρχων όσο και των πολιτών όσων αφορά το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και την μελέτη του Ε.Μ.Π.
Έχετε σίγουρα χιλιάδες πολιτών να ακολουθήσουν τις πεπαλαιωμένες ιδέες σας;
Είναι σίγουρο οτι η νέα γενιά πολιτών επιθυμεί εκσυχρονισμό και πρόοδο. ''Το Μητροπολιτικό Πάρκο'' Ελληνικού πρέπει να γίνει μια σύνχρονη πίστα αγώνων F1 και MoTo GP, και παράλληλα χώρος πρασίνου και πράσινης ενέργειας.

Εκτός εάν οι Δήμαρχοι που αντιδρούν καθώς και οι καθηγητές του Ε.Μ.Π θα πληρώνουν οι ίδιοι τα λειτουργικά έξοδα ενός πάρκου που δεν εχει την δυνατότητα ως υλοποίηση να παρέχει έσοδα στούς Ο.Τ.Α μόνο έξοδα τα οποία θα βαρύνουν το σύνολο των πολιτών.

Σίγουρα αρκετοί είτε σκόπιμα είτε απο άγνοια παρακάμπτουν τα ουσιώδη, οι αγώνες ταχύτητας ως ιδέα και υλοποίηση και αυτό που ονομάζεται άθλημα ήταν καθαρά δημιουργία Ελλήνων και είχε αφετηρία την χώρα μας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως άνθρωποι με στοιχειώδη μορφωτικό  επίπεδο υποπέπτουν σε τέτοιο ολίσθημα ώστε να μην είναι οι αρχικά ένθερμοι υποστηρικτές σε ενα μηχανοκίνητο αγωνιστικό άθλημα ώστε να υπάρχει στήν χώρα που πρώτη είχε την υλοποίηση. Εάν σας είχα καθηγητές στο παρελθόν σίγουρα θα σας είχα αποβάλει επ'αόριστον.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 7/10/2010 Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και πεπαλαιωμένες αντιλήψεις. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">