ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 9/10/2010 Τοπικά Μ.Μ.Ε και άνιση μεταχείρηση υποψηφίων

Τοπικά Μ.Μ.Ε και άνιση μεταχείρηση υποψηφίων είναι η διαπίστωση μου και αποδεικνύεται οτι μια μικρογραφία του μοντέλου των Μ.Μ.Ε της διαπλοκής βρίσκει πρόσφορο έδαφος και στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.

Πραγματικά χαίρομαι που ο Κώστας Κόκκορης και άλλοι υποψήφιοι έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ, και αυτός είναι ένας απο τους λόγους που οι περίσσοτεροι πολίτες είναι μαζί τους και ειδικά ο κόσμος της Τερψιθέας σε αντίθεση με το φαινόμενο Βαρβιτσιώτη που σαφώς έχει περισσότερους προβολείς στραμένους πάνω του και το ενδιαφέρον των τοπικών Μ.Μ.Ε οχι όμως και τη συμπάθεια του κόσμου που γνωρίζει πολυ καλά οτι προέρχεται απο μια πολιτική σκηνή και ενα κόμμα την Ν.Δ και ήταν συμμέτοχος στα κακώς κείμενα των τελευταίων ετών, και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα αρκετών τολμώ να πω των περισσοτέρων πολιτών. Άλλος ενας ισχυρός λόγος να είμαι υποστηρικτής στη Γλυφάδα του κ.Κόκκορη και οχι του κ.Βαρβιτσιώτη. Το κόμμα της Ν.Δ που έχει και πρώην Πρωθυπουργό, Υπουργούς, και Βουλευτές στη Γλυφάδα και ήταν πλήρως ενημερωμένοι αδράνησαν, δεν ενδιαφέρθηκαν για ζήτημα συνπολίτη τους αν και είχαν τη Δυνατότητα τουλάχιστον επι ημερών τους έστω να δείξουν το απειροελάχιστο ενδιαφέρων. Ούτε και αυτό υπήρξε και μετά απο σειρά αιτήσεων και ενημέρωσης, αν εκπροσωπείτε συγκεκριμένα άτομα και συμφέροντα οι πολίτες αξιολογούν και κρίνουν. Άλλωστε είμαστε μια μικρή κοινωνία και δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουμε όλες και όλοι τι συμβαίνει στη Πόλη μας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Δεν υπήρξα, και δεν είμαι Δημοσιογράφος ώστε να σχεδιάσω το πλαίσιο ενημέρωσης και να μπορώ να το παρέχω με τα δικά μου κριτήρια γιατί για να γίνει αυτό απαιτούνται αρκετοί εργαζόμενοι. Απλά κάνω μια Δημόσια διαπίστωση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 9/10/2010 Τοπικά Μ.Μ.Ε και άνιση μεταχείρηση υποψηφίων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">