ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ελλάδα ανακτά τη διεθνή της αξιοπιστία, τόνισε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός.

Νέα δεδομένα και αλλαγή του διεθνούς κλίματος για τη χώρα μας δημιουργεί η επενδυτική ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, μετά και τις συμφωνίες που υπογράφηκαν κατά την επίσκεψη του Κινέζου Πρωθυπουργού στην Αθήνα. Τις ελληνοκινεζικές σχέσεις, τη συνεργασία Κίνας – Ευρώπης, αλλά και τη σημασία της πράσινης ενέργειας με θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, είχε ως επίκεντρο η ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο πλαίσιο της 8ης Συνόδου Κορυφής Ευρώπης-Ασίας που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες. Μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός προανήγγειλε και την ίδρυση ελληνοκινεζικού Ινστιτούτου για την ανάπτυξη και τη ναυτιλία.

Η Ελλάδα ανακτά τη διεθνή της αξιοπιστία, τόνισε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, πρόσθεσε ωστόσο ότι οι έπαινοι δεν σημαίνουν ότι τελειώνει η προσπάθειά μας. Υπογράμμισε ότι οι επιτυχίες δεν είναι μόνο διπλωματικές αλλά στηρίζονται στη διαμόρφωση στρατηγικών σχέσεων με μεγάλες οικονομικές δυνάμεις. Ο πρωθυπουργός στην παρέμβασή του στη Σύνοδο εργασιών «Αειφόρος Ανάπτυξη», αναφέρθηκε στη σημασία της Πράσινης Ανάπτυξης και στην ενίσχυση της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ελλάδα ανακτά τη διεθνή της αξιοπιστία, τόνισε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">