ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο τοπικός τύπος στη Γλυφάδα και οι δημοσιογράφοι βρίσκονται αλλού.

Ο Τοπικός τύπος και οι δημοσιογράφοι της Πόλης που εγώ γεννήθηκα, εν αντιθέση με πολλές και πολλούς απο αυτούς βρίσκονται αλλού. Είναι βέβαιο οτι έχουν μαύρα μεσάνυχτα όσων αφορά τον ρόλο τους στήν τοπική κοινωνία, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ενα μεγάλο η μικρό μέρος απο τα χρήματα όλων μας δια μέσω του Δήμου σε καταχωρήσεις. Δεν διαπίστωσα ούτε μια λέξη για αποδεδειγμένη κατάχρηση εξουσίας εις βάρος Γλυφαδιώτη και παράλληλα του πρώτου κατοίκου αυτής της Πόλης που κατέθεσε πλήρη φάκελλο για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία Μ.Μ.Ε. του Γλυφάδα fm.

Αυτό κυρίες και κύριοι της Δημοσιογραφίας, σημειώστε το και θα έρθει η ημέρα που θα κάνουμε κοινές διαπιστώσεις και για τον ρόλο σας στήν τοπική κοινωνία και για το επίπεδο πολιτισμού σας. Ολοι κρίνουμε και κρινόμαστε, εαν είμαστε πράγματι κάτοικοι της πόλης γνωρίζουμε τι εχει τελεστεί σε αυτή τη πόλη και απο ποιούς.

Περάστε απο την πλατεία Καραισκάκη να δείτε το άγαλμα ενός ήρωα της Επανάστασης και εν συνεχεία κοιτάξτε τα γραφωμενά σας των τελευταίων ετών.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Επιτέλους την οποιαδήποτε χρονική στιγμή πρέπει και οφείλουν κάποιοι να σέβονται προτίστως την Πόλη διαμονής, τους, τους συνπολίτες τους, και εν συνεχεία το οτιδήποτε άλλο. Προφανώς έχετε πολλά χιλιόμετρα η χρόνια μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο ενος Δημοκράτη διότι αρκετοί και αρκετές νεοεισερχόμενοι στη Πόλη αγνοούν βασικά και ουσιώδη, όπως και υποψήφιοι που γενικά και αόριστα θα επιλύσουν όλα τα θέματα της Πόλης, όμως δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη για την έλλειψη απο τα Νότια προάστεια, και την Γλυφάδα ραδιοτηλεοπτικών μέσων που συνολικά οι Κυβερνώντες στέρησαν απο αρκετούς συνπολίτες μας που δικαιωματικά τους άνηκαν και ανήκουν. Απλά κάνω διαπιστώσεις όπως και χιλιάδες άλλοι για τον ρόλο σας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο τοπικός τύπος στη Γλυφάδα και οι δημοσιογράφοι βρίσκονται αλλού. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">