ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φώτης Κουβέλης Δημοκρατική Αριστερά Αθηνά Λυγνού και δυσαρέσκια στη Γλυφάδα

Πολλοί είναι οι κάτοικοι στη Γλυφάδα που έχασαν το ενδιαφέρον τους προς την δήθεν ανεξάρτητη κ.Αθηνά Λυγνού που όπως καλά γνωρίζουν αρκετοί δημιούργησε το συνδιασμό την περίοδο που καθημερινά φώναζα δημόσια οτι πρέπει να αλλάξει το διπολικό σύστημα μη εκπροσώπησης στη Γλυφάδα και να υπάρξουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Ο κ. Κουβέλης νομικός και πρώην Υπουργός δικαιοσύνης είναι άλλος ένας απο τους πολιτικούς που ενημέρωσα στο παρελθόν χωρίς να επιδείξει κανένα ενδιαφέρον. Σήμερα συντάσσεται με τον Ψαριανό, και ποιός είναι ο ψαριανός μήπως υπήρξε πρωτεργάτης της ραδιοφωνίας;
Η κίνηση στήριξης της Δημοκρατικής Αριστεράς, (αλήθεια ποιάς αριστεράς οταν πράγματι εχει διαμελιστεί ) της κ.Λυγνού και των Ανοικτών Οριζόντων διχάζει αρκετούς και αρκετές, σε ενα απο τους μεγαλύτερους Δήμους τον Αθηνών. Ολοι οι Πολιτικοί εχετε παίξει βρώμικο παιχνίδι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα Μ.Μ.Ε Ραδιοτηλεοπτικό, ανήκουστο φαινόμενο σε Ευρωπαικό και Αμερικανικό επίπεδο,  να έχετε χωρίσει τη πρωτεύουσα σε Βόρεια και Νότια και η Νότια να μην έχει ούτε ένα μέσο.

Ο πρωτεργάτης των fm,
Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Ακόμα και ενα ζώο εαν το πιέσεις έστω μια γάτα και την ωθήσεις σε μια γωνία βίαια θα αντιδράσει και μπορεί το λιγότερο να σας βγάλει τα μάτια, πόσον ανθρώπους με ανεπτυγμένη νουμοσύνη.

Με τη δική σας τη στενόμυαλη λογική πρέπει: Ενα νήπιο  να ξεκινάει τη μορφωσή του απο το πανεπιστήμιο, και να καταλήγει στο νηπιαγωγείο. Ζητήσαμε εγώ και αρκετοί πρωτεργάτες της Γλυφάδας εν αρχή μια ερασιτεχνική άδεια ώστε να υπάρξει πλαίσιο νομιμότητας και εν συνεχεία ετοιμάζαμε πλήρης φακέλους για επαγγελματική. Η Πολιτική σας των διώξεων στό σύνολο των μέσων που λειτούργησαν για τη Γλυφάδα υποδηλώνει σαφή σκοπιμότητα και οι πολίτες γνωρίζουν. Εσείς το σύνολο τον πολιτικών Αντισυνταγματικά και Αντιδημοκρατικά δεν χορηγήσατε άδειες σε πρωτεργάτες του χώρου των fm της Αθήνας και κατηγορείστε για εσχάτη προδοσία. Εκτοπίσατε το σύνολο των πρωτεργατών της ραδιοφωνίας των fm χιλιάδες πολιτών και ”νομιμοποιήσατε” έταιρους που ουδεμία σχέση είχαν με την ραδιοφωνία των Αθηνών.Απο τη στιγμή που χωρίσατε την Αττική σε Βόρεια και Νότια έπρεπε και πρέπει να είχατε κάνει και δεύτερο κέντρο εκπομπής την Αίγινα και κατόπιν επιστημονικής μελέτης που είχε προηγηθή απο την δεκαετία του 80, δίνοντας το δικαίωμα  να λειτουργήσουν τα μέσα των πολιτών της νότιας αθήνας απο την Αίγινα, και όχι το σύνολο των διαπλεκομένων και αυτών που στηρίξατε για ιδιοτελείς πολιτικούς και άλλους λόγους που πράγματι παράνομα και ”νόμιμα” λειτουργούν.

Νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω πόσοι νομιμοποιήθηκαν απο το παράθυρο ακριβώς με τα ίδια έγγραφα που είχαμε καταθέσει και εμείς, και σήμερα λειτουργούν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φώτης Κουβέλης Δημοκρατική Αριστερά Αθηνά Λυγνού και δυσαρέσκια στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">