ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έλληνες πολιτικοί που κρύβονται πίσω απο ενα απρόσωπο γενικευμένο πλαίσιο εξουσιών.

ΘΑ ΤΟΥΣ Π.............. ΟΛΟΥΣ
Θεωρείτε οτι φοβάμαι κανένα Π............ απο τα ομαδοποιημένα σύνολα της Κρατικής εξουσίας, η μήπως φοβούνται οι Δικαστές εκτός της Ελλάδας.
Αυτά που έλεγα ραδιοφωνικά τώρα θα γράφονται, και οποιος εχει πρόβλημα να με αντιμετωπίσει ο ιδιος κ...................
Ο κάθε πολίτης επιλέγει την διαδρομή του, άλλοι κρύβονται πίσω απο ενα απρόσωπο γενικευμένο πλαίσιο εξουσιών και το ομαδοποιημένο σύνολο που ανήκουν. Μεμονωμένα ο κάθε ένας απο αυτούς είναι ενα τίποτα.
Η πραγματικότητα είναι οτι χρειάζονται μια ομάδα συνοδών για να κυκλοφορήσουν, εν αντιθέση των πολιτών. Πολιτευτής που είναι καθαρός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανένα. Αυτοί συνεχίζουν την παράδοση των χουντικών με επικάλυψη το πλαίσιο του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Είναι αρκέτα καθίκια του κερατά που δήθεν ήταν αγωνιστές κατά της χούντας, και εν συνεχεία το πρώτο μέλημα τους ήταν να πλαισιώσουν Κυβερνητικές θέσεις καταληστεύοντας το κοινωνικό σύνολο και υποβαθμίζοντας κάθε έννοια Δημοκρατικότητας σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Πραγματικότητας.
Δεν γνωρίζω πόσοι οι πόσες εντυπωσιάζονται απο φανφάρες σήμερα όταν αποδεδειγμένα όλοι εχουν δώσει εξετάσεις και απέτυχαν. (Μήπως να ψηφίσετε τον Σαμαρά στις επόμενες εκλογές ουτωσώστε  να κυβερνήσει για πολλοστή φορά η Ν.Δ η μήπως πάλι το ΠΑ.ΣΟ.Κ με άλλο προσωπείο) Ανίκανοι να εχουν το πάνω χέρι στήν διακυβέρνηση της χώρας, ανίκανοι να ελένξουν τους νταβατζήδες των Μ.Μ.Ε και Δημοσίων έργων, ανίκανοι να ελένξουν την δημόσια διοίκηση.
Τα πράγματα που λέει ο λαός με το ονομά τους, ακόμα και οι χουντικοί που σχεδόν όλοι καταδικάσαμε εφάρμοσαν καλύτερη πολιτική απο τους δήθεν Δημοκράτες.
Ας πούν μια φορά οι κύριοι πολιτευτές ποιό ήταν το δημόσιο χρέος της χώρας την περίοδο της Δικτακτορίας, και τι έχουν κλέψει συνολικά οι καριόληδες με την στήριξη και φύλαξη των εξουσιών που ελένχουν ακριβώς κατα τον ίδιο τρόπο με τους Χουντικούς.
Ως πολίτης σέβομαι αυτόν που έκλεψε η λήστεψε διότι είχε οικονομικό πρόβλημα εν αντιθέση των άθλιων Δικαστών της χώρας και των δημοσιογραφίσκων της πεντάρας, και σε καμμία περίπτωση δεν δίνω ούτε ένα ελαφρυντικό σε απατεώνες πολιτευτές που με πρόσχημα την εκπροσώπηση των πολιτών κάνουν τεράστια ζημία στο σύνολο των πολιτών και στήν χώρα.
Ποιός Μ..............υπέγραψε ώστε καναλάρχες και όχι πάροχος να έχουν την ψηφιακή τηλεόραση;
Πράξη καθ'όλα Παράνομη. Μήπως υπέγραψα εγώ; Εάν υπήρχε σοβαρή Κυβέρνηση θα ξήλωνε την παρανομία θα έκανε Προκύρηξη και θα έδινε σε παρόχους το έργο υλοποίησης.
Οι κύριοι Πολιτευτές φοβούνται το πλαίσιο αλληλοεξάρτησης και διαφθοράς που οι ίδιοι δημιούργησαν. Απόλυτα δέσμιοι σε ανθέλληνες καναλάρχες οι οποίοι μέσω της πλύσης εγκεφάλου έχουν ουσιαστικά το πάνω χέρι μιας χώρας που σε κανένα τομέα δεν διέπεται απο Δημοκρατικότητα.
Η αλήθεια έχει όνομα και αυτοί ονομάζονται προδότες. Πρώτον, διότι κανένας απο αυτούς τους ιδιοκτήτες των καναλιών δεν έδωσε ούτε ενα αγώνα ώστε να υπάρξουν Ιδιωτικά μέσα στήν Ελλάδα.
Περίμεναν άπο άλλους, και την τελευταία στιγμή αγόρασαν Πολιτικούς, και τις συνειδήσεις τους.
Δεύτερον, διότι ειναι αποδεδειγμένα πούστηδες γιατί δεν αναγνώρισαν ποτέ αυτούς που προυπήρξαν, το αντίθετο τους πολέμησαν με αθέμιτα μέσα για να έχουν το μονωπόλιο Δημοσίων Αγαθών πράξη Αντισυνταγματική και παράνομη.
Σε απλά Ελληνικά εάν ο πατέρας και η μητέρα σου δεν έκαναν sex εσύ σήμερα δεν θα υπήρχες ούτε και οι μασκαράδες των Μ.Μ.Ε.  Αυτοί λοιπόν θεωρούν οτι υπήρξαν αυτόκλητοι και απο παρθενογένεση.
Τρίτον, Λαμόγια, χαφιέδες, κατάσκοποι, ήταν και είναι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που πλαισίωσαν τα μέσα τους ως έμμισθοι υποστηρικτές των υπονομευτών της Δημοκρατίας, Καταπατητών του Συντάγματος, υποβάθμισης κάθε έννοιας Δημοκρατικότητας που πρέπει να διέπει τον οιονδήποτε χώρο.
Τέταρτον, Βάση του Συντάγματος τους εχει δωθεί το δικαίωμα χρήσης Δημοσίων αγαθών ( συχνοτήτων ) ωστε να καλύπτουν πλουραλιστικά και οχι αυθαίρετα το πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών.Δεν δικαιούται ο κάθε Μ.................. Διευθυντής ειδήσεων να σχεδιάζει με βάση τα συμφέροντα του Καναλάρχη μόνο βάση της πλουραλιστικής ενημέρωσης του συνόλου των πολιτών.
Πέμπτον, Σε αυτή τη χώρα τη γεννέτηρα της Δημοκρατίας υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες πολιτών που σήκωσαν την σημαία κατά της ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας του παρόντος και είναι ενάντιοι στις πρακτικές και των Καναλαρχών αφεντικών σας, και του συνόλου των πολιτικών.( Δεν εχω διαπιστώσει μέχρι σήμερα να τους εχει δωθεί το δημόσιο βήμα απο τα δημόσια αγαθά ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους )
Έκτον, Εάν υπήρχαν έστω και ψήγματα Δημοκρατικότητας να διέπουν Καναλάρχες και δημοσιογραφίσκους που άντλησαν και αντλούν την δυναμική τους μέσα απο την Δημόσια Προβολή και τα Δημόσια Αγαθά ( Διότι χωρίς αυτά η δυναμική τους εξισώνεται με τον καθημερινό πολίτη ) έπρεπε να εχει δωθεί το δημόσιο βήμα των Δημοσίων αγαθών και σε αυτούς που τεκμηριωμένα και με σειρά στοιχείων είναι ενάντια των πρακτικών τους.( Σε αυτό το σημείο το Ε.Σ.Ρ και ο Προεδρός του καθώς και το σύνολο των Κυβερνωντων φέρουν απόλυτα την ευθύνη για σαφή παράβαση του Συντάγματος, και του νομικού πλαισίου βάση του οποίου λειτουργούν τα μέσα κατευθυνόμενης και ελλιπούς ενημέρωσης.
Εβδομόν, Πρώην Πρωθυπουργοί, και υπουργοί πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιων της Δικαιοσύνης διότι αποδεδειγμένα υπέπεσαν σε σαφή παράβαση του Συντάγματος, και του νομικού πλαισίου της χώρας διαγράφοντας αυθαίρετα η κατόπιν χρηματισμού οφείλει να το ερευνήσει η Δικαιοσύνη (οχι της χώρας μας διότι αυτή την διορίζουν και ελένχουν οι ίδιοι) εκατομμύρια οφειλών των Καναλαρχών με σειρά μέσων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων πρός το Δημόσιο, χρήματα που θα πληρώνουν συνολικά οι πολίτες και αυξάνοντας το δημόσιο χρέος της χώρας, την ίδια περίοδο που οι ίδιοι πολιτευτές έβαλαν με κατάχρηση εξουσίας κατά πρωτεργατών της ραδιοφωνίας οι οποίοι δεν είχαν άλλους πόρους επιβίωσης πέραν ενός μέσου,
Ογδοον, Κατηγορώ δημόσια τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για παραβίαση του Συντάγματος και χωρίς καμμία εντολή απο τον Ελληνικό λαό ο οποίος δεν είναι σύμφωνος στήν Παράνομη και καταχρηστική πράξη διαγραφής οφειλών καναλαρχών πρός το Ελληνικό Δημόσιο κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του, και απαιτώ την άρση βουλευτικής ασυλίας του ώστε να οδηγηθεί ενώπιων της Δικαιοσύνης για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Ουδείς δικαιούται εξ ονόματος της λαικής Κυριαρχίας να καταλύει τις διατάξεις του Συντάγματος  και να εφαρμόζει μονομερώς χαριστικά μέτρα.

Συνεχίζεται............................
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έλληνες πολιτικοί που κρύβονται πίσω απο ενα απρόσωπο γενικευμένο πλαίσιο εξουσιών. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">