ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα περισσότερα κλίκ μέχρι σήμερα στο blog εχει κάνει ενα σύντομο ερώτημα στόν κ. Κόκκορη.

Τα περισσότερα κλίκ μέχρι σήμερα στο blog εχει κάνει ενα σύντομο ερώτημα στόν κ. Κόκκορη και επικεφαλής της παράταξης Δυνατή Γλυφάδα.
Είναι ενα δημόσιο ερώτημα στις 20/07/2010 που είχα θέσει στόν κ. Κόκκορη διότι είχα ερωτηθεί αρκετές φορές απο ηλικιωμένους συνπολίτες μας που επιθυμούν μια απευθείας λεωφορειακή γραμμή πρός το κέντρο των Αθηνών.

Όπως διαπιστώνω και την σημερινή ημέρα είναι το κείμενο με τα περισσότερα κλίκ.
Μπορεί για αρκετούς και αρκετές να είναι ενα ασήμαντο θέμα που αφορά λίγα άτομα της τρίτης ηλικίας, σαφώς όμως οφείλουμε και πρέπει η αυριανή διοίκηση του Δήμου να επιλύσει και τέτοιας μορφής ζητήματα.
Μια απευθείας λεωφορειακή γραμμή απο την πλατεία Καραισκάκη στη Τερψιθέα πρός Αθήνα που υπήρχε δεκαετίες πρέπει να επαναλειτουργήσει.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Με λίγα λόγια οφείλουμε όλοι σαφώς περισσότερα σε αυτούς που εργάστηκαν επι δεκαετίες για να απολαμβάνουν οι νεώτεροι μια σειρά απολαβών.

Πολλές φορές τα υπεραπλουστευτικά καθημερινά προβλήματα του Δημότη κάνουν την διαφορά και αυτό τίθεται υπ'όψιν του συνόλου των υποψηφίων.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα περισσότερα κλίκ μέχρι σήμερα στο blog εχει κάνει ενα σύντομο ερώτημα στόν κ. Κόκκορη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">