ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ψηφίστε τον καλύτερο στη Γλυφάδα 11.11.2010 (Ψηφίστε και Ξυπνήστε)

Στο πρώτο Δημοτικό συμβούλιο θα καταθέσω ενα φάκελλο 5.000 σελίδων και θα κάνω διαπιστώσεις εκ των υστέρων.

glyfadaweb 2010
(Οι κ. Πολιτευτές αν δεν το γνωρίζουν βάση του Καλλικράτη έχουν υποχρέωση να μεριμνήσουν για τοπικά ζητήματα, και να τα επιλύσουν.)
Να βοηθήσω λίγο περισσότερο θα συστήσουμε μια σύνχρονη νομική υπηρεσία στο Δήμο Γλυφάδας ώστε με προσφυγή στο Ευρωπαικό Δικαστήριο να αξιώσουμε το μεγάλυτερο εφικτό ποσό κατά του Ελληνικού Κράτους.
(Το οτι παραγράφησαν τα ποινικά αδικήματα Υπουργών και Πρωθυπουργών εχει ισχύ μόνο στην Ελλάδα, εκτός της χώρας υπάρχουν σειρά αυταπόδεικτων στοιχείων κατά πρωθυπουργών και υπουργών για μη εφαρμογή νόμων σε ισχύ, η μονομερή εφαρμογή.)
Υπεραπλουστευτικά, στραβά κουτσά έκαναν μια υποτυπώδη μοιρασιά, σε συγκεκριμένα πρόσωπα και βάση σκοπιμοτήτων.Η λίστα των παρανομήσαντων η οι παρανομήσαντες είναι πολλοί και απο την Ν.Δ. και απο το ΠΑΣΟΚ και η λίστα μακρά.
Πράγματι οπως έλεγε ο Ανδρέας είναι το πιο τραγικά υλοποιημένο ζήτημα της χώρας μας με σημαντικές απώλειες στήν ομαλή λειτουργία της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Εάν αναλογιστούμε τα θετικά και αρνητικά του φαινομένου σε επίπεδο χώρας και απωλειών σε πολλούς τομείς τουλάχιστον όσοι/ες μπορούν να αντιληφθούν με επάρκεια τι εχει συμβεί τα αρνητικά υπερτερούν πολλαπλάσια των θετικών που αντιλαμβάνεται η κ.ΤΑΔΕ που βλέπει την ΤΑΔΕ σαπουνόπερα.
(παράδειγμα: Υπάρχουν ικανότατοι άνθρωποι που παραμερίζονται για να πλαισιώνουν στο κοινοβούλιο αδαής (χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά) που είχαν τηλεοπτική προβολή. Μπορεί να το διαψεύσει κάποιος; Η απώλεια είναι δεδομένη.)
Βέβαια αυτό είναι πταίσμα μπροστά στο φαινόμενο της μη ελεύθερης λειτουργίας της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας που είναι χειραγωγούμενη και ελενχόμενη πλήρως των Μ.Μ.Ε της καθολικής διαπλοκής.
(Δεν έχετε καταλάβει την ανεντιμότητα βάση αυτού που συμβαίνει σε αυτή τη Πόλη με την ευλογία των κομμάτων εις βάρος της Αλήθειας του πλουραλισμού της πολυφωνίας ώστε να είστε συνολικά χειραγωγούμενοι;)
(Τουλάχιστον εγώ γνωρίζω βάση αυτών που στηρίζουν τους μεν οι τους δε σειρά παρανομιών την περίοδο υπουργίας τους.Διαπιστώνεται έστω την απειροελάχιστη διάθεση σύγκρουσης ώστε να αναβαθμιστούν τα Νότια και η Γλυφάδα; Σαφώς οχι διότι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν την υποδομή Ενημέρωσης, επιθυμούν την ελενχόμενη χειραγώγηση.)
(Η διασφάλιση του πλουραλισμού και πολυφωνίας πρέπει να φέρει τη σφραγίδα του πρωτεργάτη, διαφορετικά θα υπάρξει μοντέλο χειραγωγούμενης ελενχόμενης ενημέρωσης.)
(Τέλος και οι δύο Υποψήφιοι δεν έδωσαν μια δημόσια απάντηση, θέλουν η οχι ενα μέσο σύνχρονης άμεσης ενημέρωσης το οποίο δεν θα είναι ελενχόμενο ούτε θα ασκεί χειραγώγηση; Aπλά θα παρουσιάζει τις θέσεις και απόψεις του συνόλου. Εάν είναι στο ελάχιστο καθαροί τη συνείδηση θα διαπιστώσουμε αμέσως μετά τις εκλογές εάν θα στηρίξουν τη δημιουργία μέσου και οχι μιας ιστοσελίδας ώστε να υπάρχει Δημόσια άμεση ενημέρωση. Και εάν δεν υπάρχουν ικανοί στο να απορροφήσουν κονδύλια για δημιουργία μέσου το αναλαμβάνω προσωπικά. Τουλάχιστον εγω μπορώ να σας υποδείξω την μέθοδο απορρόφησης Ευρωπαικών κονδυλίων για δημιουργία μέσου και οχι ιστοσελίδων που δημιουργούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ.Σγουρός και παράλληλα συμπολίτης μας να αναλάβει την περαίωση μετά την εκλογή του διότι και ο ίδιος γνωρίζει το πλαίσιο ελλειπούς ενημέρωσης του συνόλου των πολιτών που δεν χειρίζονται υπολογιστές, και δεν διαβάζουν τοπικές εφημερίδες με σειρά απο ψέματα, παραπληροφόρηση, και ελενχόμενη ενημέρωση.Ήδη έπρεπε να εχει μεριμνήσει.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ψηφίστε τον καλύτερο στη Γλυφάδα 11.11.2010 (Ψηφίστε και Ξυπνήστε) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">