ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε συντομία αυτά που δεν με ενδιαφέρουν - Γλυφάδα 28.11.2010

Σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία RASS μεταξύ 22 και 25 Νοέμβρη προκύπτει ότι στην πρώτη καταγραφή των δυνάμεων του, το κόμμα της κ. Ντόρα Μπακογιάννη συγκεντρώνει μόλις 2.4%, ποσοστό που σε πραγματικές συνθήκες εκλογών θα το έθετε εκτός Βουλής.




Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε τονίζει ο κ. Παπανδρέου καθώς η κοινωνία στηρίζει την προσπάθεια. "Ας έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους έλληνες πολίτες" και σχολίασε ότι "η στάση της κοινωνίας διέψευσε τόσους και τόσους που προέβλεψαν καταστροφή και μεγάλες κοινωνικές αναταράξεις.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», στο τραπέζι έχει πέσει η μείωση των τελών ταξινόμησης στα μικρού και μεσαίου κυβισμού ΙΧ, που θα επιφέρει λιγότερους φόρους κατά 1.500 - 2.000 ευρώ. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να μειωθεί ο φόρος πολυτελείας σε ΙΧ μεγαλύτερης αξίας.




Αποκλειστικά στην κυβέρνηση Καραμανλή επιρρίπτει τις ευθύνες για την κρίση ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άιχελ, ο πολιτικός που υπέγραψε το 2000 την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Αυτό που συντελέστηκε το 2009 η κυβέρνηση έλεγε ότι το έλλειμμα είναι 6,4% ενώ αμέσως μετά αποδείχθηκε ότι ήταν 13,6% και ύστερα  15,4% του ΑΕΠ- δεν είναι πια τέχνασμα, είναι καραμπινάτη απάτη



Άφαντος παραμένει ο τέως δήμαρχος Ζακύνθου Άκης Τσαγκαρόπουλος για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο πρώην δήμαρχος είχε αρνηθεί να απολογηθεί για τις πλαστογραφημένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις οποίες ελήφθησαν οι δανειοδοτήσεις του Δήμου, και έκτοτε αναζητείται. Μέχρι στιγμής, ο κ. Τσαγκαρόπουλος  δεν έχει εμφανιστεί και έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για διαφυγή του στο εξωτερικό.




«Μαχαίρι» σε όλο το Δημόσιο βάζει η κυβέρνηση με συγχωνεύσεις οργανισμών, μετατάξεις υπαλλήλων και μη ανανέωση όσων συμβάσεων λήγουν. Μέχρι τα Χριστούγεννα, δεκάδες οργανισμοί θα συγχωνευτούν ή θα καταργηθούν, ενώ από Γενάρη πάνω από 100.000 υπάλληλοι θα αλλάξουν αντικείμενο εργασίας!



Γλυφάδα web 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε συντομία αυτά που δεν με ενδιαφέρουν - Γλυφάδα 28.11.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">