ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νότης Σφακιανάκης - Έλληνας είμαι και ο Έλληνας χριστιανός δεν γίνεται. 28.11.2010

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τη θρησκεία αλλά και την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Αρχικά, ο Νότης Σφακιανάκης είπε πως είναι προκλητικός σε κάθε του συνέντευξη γιατί «Δεν έχω άλλο τρόπο να μιλήσω. Όπως μιλάω με τους φίλους και την οικογένειά μου, έτσι μιλάω προς όλους. Δεν μπορώ να είμαι αλλιώς στην τηλεόραση και αλλιώς με τους φίλους μου. Αυτό το "δίμουρο" είναι κάλπικο, δεν το έχω».
Θεωρεί πως είναι ροκ σταρ;

«Ο λαϊκός ο καλλιτέχνης είναι συγχρόνως ένας ροκ σταρ στη χώρα του. Ο ροκ σταρ της Αμερικής ή της Αγγλίας είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης. Το ξένο ροκ είναι το αντίστοιχο του λαϊκού καλλιτέχνη στην Ελλάδα».

Γιατί δεν είναι χριστιανός;

«Χίλιες φορές το έχω πει. Από μικρό παιδί το λέω. Έλληνας είμαι και ο Έλληνας χριστιανός δεν γίνεται. Όλοι αυτοί που σας παραμυθιάζουν... δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τη χώρα μου, την πατρίδα μου, αφού είναι το σπίτι μου».

Για την οικονομική κρίση της Ελλάδας:

«Δεν πάμε στην πτώχευση, έχουμε πτωχεύσει. Όταν χρωστάμε 500 δισεκατομμύρια, τα οποία μας έχουν χρεώσει αυτοί που ψηφίζετε τα τελευταία χρόνια, αυτές τις δύο παρατάξεις, μας πούλησαν την πατρίδα. Αυτή τη στιγμή δεν μας ανήκει. Τώρα πρέπει να θυμώσουμε και να αρχίσουμε την αναρρίχηση. Να μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος. Τώρα ο κλήρος πέφτει σε μας. Τώρα πρέπει να διώξουμε όλους αυτούς και να ξαναχτίσουμε τη ζωή μας».

Glyfadaweb 2010

H αποψη μου: Metaxy mas metaxa, ο λαϊκός  καλλιτέχνης Σήμερα, μπορεί να είναι και αγράμματος, ημιμαθής, αστοιχείωτος, ημιπολιτισμένος, κ.α. δεν είναι κατ' ανάγκη ΡΟΚ.
''ROCK με βαρίδια ήταν ένας Τσιτσάνης στη χώρα μας και ενας πρωτεργάτης των fm που αρχικά έβαζε μόνο γνήσια λαϊκή μουσική στα fm και ελάχιστοι/ες γνωρίζουν πραγματικά.''

  • ROCK σε ελεύθερη σημερινή μετάφραση σημαίνει παγιωμένη διαχρονικά συμπεριφορά, άποψη, και σε καμία περίπτωση ακολουθητής η μιμιτής των άλλων. Είναι αυτό που λέμε βράχος στις απόψεις και πρακτικές. Απλά Γ... τους Πολιτικούς της χώρας μας την μεγαλύτερη λέρα αυτής της χώρας. Πές και εσύ το ίδιο δημόσια.
ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

  • Να αιτιολογήσω τους λόγους τέλους πολιτισμού τουλάχιστον απο εμένα προς τους εκπροσώπους της χώρας μας. Επικρατούσα άποψη όλων είναι οτι και αυτοί είναι κομμάτι απο την κοινωνία μας. Κάνω λάθος; Λοιπόν δεκαετίες τουλάχιστον εγω δεν εχω διαπιστώσει οτι υπάρχει έστω ένας, ο οποίος θα εφάρμοζε την κοινωνική πολιτική που είχα και εχω προτείνει σε υπουργούς και κυβερνήσεις.
  • Το πλαίσιο πολιτισμού, καθώς σεβασμού της αξιοπρέπειας είναι αμφίδρομο και αμοιβαίο, οταν πράγματι δεν εχει υπάρξει απο την πλευρά τους και γνωρίζουμε τι εχει συμβεί, υπάρχει και η αποψη μου
  • Γνωρίζουμε καλά τα τομάρια που πλαισίωσαν το υπουργείο Τύπου και Μ.Μ.Ε καθώς και αρμόδια Υπουργεία, καθώς και τις πολιτικές τους. Αντε στο Διάολο τομάρια, γιατί τότε δεν υπήρχαν  Ευρωπαικές οδηγίες για τα ερτζιανά, ήταν καθαρά θέμα Εκπροσώπων αυτής της χώρας.Αυτά τα πουλημένα τομάρια είναι κομμάτι της κοινωνίας,μας, είναι Έλληνες;
  • Πρέπει να δεχθώ με μεγάλη χαρά τις μακακίες που συνεχίζονται μέχρι σήμερα; O κ.Τάδε το κομματόσκυλο του Τάδε κόμματος που ήρθε στήν Αθήνα προχθές και τον Υπουργοποίησαν ως αρμόδιο ενός τομέα τον οποίο δεν εγνώριζε. Η πρέπει να δεχθώ κάτι ανάλογο σε τοπικό επίπεδο;
  • Μία μόνο μία φορά, άκουσαν η είδαν τις απόψεις και προτάσεις μου οι δήθεν εκπρόσωποι αρμόδιοι; Δώστε δημόσια την ονομασία καθημερινά του Δημιουργήματος σας.
  • Το Θέμα για αυτούς σήμερα είναι μέχρι τη στιγμή που θα πλαισιώσουν, (να καθήσει ο κώλος τους στη καρέκλα πλαισίωσης, οχι εκπροσώπησης) εν συνεχεία υπάρχει η δική τους, καθώς και των χρηματοδοτών τους πολιτική.
  • Αυτή είναι η πραγματικότητα, βέβαια κάποιοι/ες που συνεχίζουν να συντηρούν τα φαινόμενα υπονομεύσεων της Δημοκρατίας και λαικής κυριαρχίας, σταδιακά θα ανακαλύπτουν ποσό Μαλάκες είναι διότι το Δημιούργημα φέρει τη σφραγίδα τους, και αυτό παραδίδουν και στίς επόμενες γενιές χωρίς να συνδράμουν στον ελάχιστο βαθμό διαφοροποιήσεων, και αλλαγών.
  • Σήμερα τα Τιμημένα Δια πλεκόμενα παρουσιάζουν την εικόνα των κομμάτων που εκπροσωπούν το συνόλο του Ελληνικού λαού. Αυτές οι ομιλούσες γραβάτες όταν δίνουν ποσοστά δημόσια θα πρέπει να αποσαφηνίζουν ότι σήμερα ενα 40% και πλέον πολιτών δεν το εκπροσωπεί κανείς στήν Ελλάδα, και η συνολική δυναμική των κομμάτων φτάνει περίπου το 60% του Ελληνικού λαού.
  • Η παραπληροφόρηση και χειραγώγηση εχει όρια, και γνωρίζω οτι  φοιτητές με επάρκεια γνώσεων έναντι άλλων, υποπέπτουν σε σοβαρό ολίσθημα λαμβάνοντας σοβαρά υπ'όψιν πλασματικά και εικονικής πραγματικότητας στοιχεία, που παρουσιάζονται απο ομιλούσες γραβάτες που έτυχαν κοινωνικής αποδοχής δια μέσω της Διαπλοκής των ερτζιανών.Δυστυχώς ακόμα και σήμερα φοράτε παρωπίδες και σας οδηγούν ως πρόβατα στη σφαγή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νότης Σφακιανάκης - Έλληνας είμαι και ο Έλληνας χριστιανός δεν γίνεται. 28.11.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">