ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα αποφασίσει ο Κυρίαρχος Λαός στη Γλυφάδα.

Αυτό ήταν το μήνυμα χθεσινής κουβέντας στη Πλατεία Καραισκάκη, μόνο που αγνοούν όπως φαίνεται ότι Κυρίαρχος είναι ο Λαός μόνο την ημέρα των εκλογών, εν συνεχεία κυρίαρχοι γίνονται άλλοι όπως ο κ.Θεοδωρόπουλος που ο κυρίαρχος λαός της Γλυφάδας επέλεξε και μας έχει κάνει όλους υπερήφανους. ( Τι να να πρωτοθαυμάσουμε τα αμέτρητα έργα του, την αναβάθμιση της Πόλης, τον εκσυχρονισμό η την εκπροσώπηση;) Προφανώς τα γερόντια που δεν γνωρίζουν το διαδύκτιο, δεν έχουν δει ποτέ ούτε τις πλατείες γειτονικών Δήμων με συντριβάνια φώτα κ.λ.π. Ο κ.Θεοδωρόπουλος θα μείνει στήν ιστορία ως ο Δήμαρχος της απόλυτης απραξίας, και με μοναδικό έργο το έκτρωμα Κεντρική Πλατεία Γλυφάδας, το Απόλυτο τσιμεντοποιημένο τίποτα.

glyfadaweb 2010

ΥΓ: Το άχρηστοι για την διοίκηση Θεοδωρόπουλου που έχει ειπωθεί είναι  επιεικής  όρος και ο ''Κυρίαρχος Λαός'' έχει κάνει εγκλήματα.
Το ψέμα λέει ο Σοφός Λαός έχει κοντά πόδια, ενω η Αλήθεια τσακίζει κόκκαλα, εδω θα είμαστε και εάν απο την πρώτη μέρα Νέας Διοίκησης δεν γίνουν ουσιαστικές αξιοκρατικές αλλαγές θα τους αλλάξω τα φώτα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα αποφασίσει ο Κυρίαρχος Λαός στη Γλυφάδα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">