ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μηνύματα Αναγνωστών Γλυφάδα 8.11.2010 Ανάρτηση - Προεκλογική Συγκέντρωση Αθηνάς Λυγνού στη Πλατεία Καραισκάκη


 
Συντάκτης : sophieven
Σχόλιο: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ Κ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΞΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ! ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

Συντάκτης : orfeas93
Σχόλιο: Οι Ανοιχτοι Οριζοντες ειναι η μοναδικη αξιολογη δημοτικη παραταξη. Οι παραταξεις του Βαρβιτσιωτη και του Κοκκορη με το που ειδαν τα ποσοστα της δημ.παραταξης της κα Λυγνου αρχισαν τα προβοκατορικα τρικακια περι συνεργασιας με την αριστερα και διαφορα αλλα. Πληροφορηθηκα μαλιστα οτι εκαναν κ ενα τηλεφωνημα στο εκλογικο κεντρο στο οποιο ενας ανωνυμος ειχε στοιχεια οτι υπευθυνος για την προπαγανδα αυτη ηταν ανθρωπος τοθ Κοκκορη και οτι θα περνουσε απο το εκλογικο κεντρο των Ανοιχτων Οριζοντων! Βεβαια δεν εμφανιστηκε κανεις. Αλλα αναγνωριζω τη συγχυση τους προεκλογικα.
Glyfadaweb : Λυπάμε πολύ που αρκετά μηνύματα φτάνουν με μεγάλη καθυστέρηση στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Όπως και να έχει εγω θα δημοσιοποιώ το σύνολο των μηνυμάτων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μηνύματα Αναγνωστών Γλυφάδα 8.11.2010 Ανάρτηση - Προεκλογική Συγκέντρωση Αθηνάς Λυγνού στη Πλατεία Καραισκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">