ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση Σαμαρά με δημάρχους

Την πρώτη του συνάντηση με δημάρχους οι οποίοι εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές και οι οποίοι στηρίχθηκαν από τη ΝΔ, πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Απευθυνόμενος στους δημάρχους, ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει αλλά και με τον "Καλλικράτη" έχει προδιαγράψει για εσάς όλους μια πολύ δύσκολη διαδρομή".

Τα επόμενα τρισίμιση χρόνια, είπε, θα περάσετε μέσα από συμπληγάδες, γιατί ο "Καλλικράτης" είναι μια διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας που έγινε "με πολύ πρόχειρο και ανεύθυνο τρόπο και δεν εξασφάλισε ούτε τους απαραίτητους πόρους, που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε ούτε και τις απαραίτητες δομές".

Σας καλώ, λοιπόν, να φέρετε σε πέρας αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας υπογραμμίζω ότι πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή μεταξύ των άλλων και στα θέματα κοινωνικής προστασίας των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την ανέχεια, τις οικονομικές δυσκολίες, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Εκτός από τα θέματα κοινωνικής προστασίας, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους δημάρχους να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και στα θέματα περιβάλλοντος, ''αλλά και σε θέματα ασφάλειας του πολίτη''.

Την Τετάρτη, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους εκλεγμένους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες, που στηρίχθηκαν από την ΝΔ, ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις και με τους υποψηφίους του κόμματος που δεν εξελέγησαν.

''Η ασφάλεια του Πολίτη και πολιτών γίνεται με επεμβάσεις ένοπλων που με κατάχρηση και των τριών εξουσιών τρομακρατούν, και δολοφονούν πολίτες, χωρίς να υπάρχει το απειροελάχιστο πλαίσιο ενημέρωσης απο τα Διαπλεκόμενα στατοκάναλα σας και τους υποτιθέμενους Δημοσιογράφους.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.''Glyfadaweb 2010.

''Κατάχρηση και των τριών εξουσιών σημαίνει: Πρώτον, Μη εφαρμογή απο ανάξιους πολιτικούς του νομικού πλαισίου και αδειοδότησης του Πρωτεργάτη των FM ως όφειλαν. Δεύτερον, κατάχρηση Δκαστικής εξουσίας και εκπροσώπου της ο οποίοςήταν όργανο πληρωμένο και παραβίασε το Σύνταγμα και το νομικό πλαίσιο. Όπως Δόλια πράξη απο τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Ρ Ιωάννη Λασκαρίδη τον οποίο ενημέρωσα τουλάχιστόνμε δέκα αιτήσεις,(Αυτός που είναι ενημερωμένος απόλυτα και υπογράφει αντί βεβαιώσεως λειτουργίας,  συναίνεση σε δίωξη έχει τελέσει τουλάχιστον έγκλημα)Τρίτον, παραβίαση οικογενειακού ασύλου, εκφοβισμός απο ενόπλους πολιτών,που ουδεμία σχέση είχαν με ραδιοφωνία, και το διαμέρισμα λειτουργίας.(Πως εχετε αφήσει αυτό το πλαίσιο της χούντας υποδιέστεροι του Καραγκιόζη πολιτικοί να συνεχίζεται σήμερα.Τι χρειάζονται τα όπλα,οι ένοπλοι, η τρομοκρατία, ο εκφοβισμός αθώων πολιτών απο την εκτελεστική εξουσία,αυτό είναι το δημιούργημα που προστατεύεται;Και όλα αυτά για ενα ανθρωπο τον πρωτεργάτη ενός χώρου, στη χώρα μας που συνολικά όλες οι κυβερνήσεις αποδείξατε οτι είστε ανάξιες εκπροσώπησης σε δημοκρατική βάση.Εάν συμβαίνουν σε περιπτώσεις ραδιοφωνίας αυτές οι πρακτικές 15 - 20 ένοπλοι και κρατικοί υπάλληλοι να κάνουν επεμβάσεις, εάν είχα μια γιάφκα και ήμουν ένοπλος τρομοκράτης, θα επιστρατεύατε ενα Σύνταγμα του Ελληνικού στρατού;)
''δεν είναι τυχαία η ύβρις.''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση Σαμαρά με δημάρχους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">