ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός στη γέννηση της Διαπλοκής

Η Διαπλοκή των Μ.Μ.Ε και πολυεργολάβων του Δημοσίου, και Εφοπλιστών και Πολιτικών και Ληστών κ.α.
Ως απόλυτα υπονομευμένος απο τις Πολιτικές αυτών των πολιτικών δέχομε τα όποια σχόλια η κριτική απο τους υποστηρικτές τους. Δυο τοπικά μέσα της Γλυφάδας και αρκετοί Γλυφαδιώτες αιτήθηκαν χωρίς να λάβουν την περίοδο αρμοδιότητος τους. Το κάθε φαινόμενο θετικό η αρνητικό έχει αφετηρία και υπευθύνους. Γλυφάδα fm, και Radio Γλυφάδα.

  • Δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση οτι δεν υπάρχει κανένα μέσο τοπικό στα Νότια και τη Γλυφάδα, όταν αποδεδειγμένα έθεσαν εκτός Πρωτεργάτες, και εντός πολυεπιχειρηματίες λιβανηστήρια της Δημοσιογραφίας, και πολιτικά προσκείμενους και των δυο κομμάτων του διπολικού υπονομευτικού συστήματος της Δημοκρατικότητας των ερτζιανών της Αθήνας.
  • Οι κύριοι που ακολούθησαν ως ιδιοκτήτες δεν είχαν τα εχέγκεια να κρατήσουν ζωντανό ούτε ενα τοπικό μέσο στη Νότια Αθήνα. Απλά έλαβαν και εν συνεχεία ξεπούλησαν σε τιμή ευκαιρίας σε συγκεκριμένα πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε την διαδρομή τους και τις παρανομίες τους, την βεβαίωση λειτουργίας πρός ιδίο όφελος.(και με μια δικαιοσύνη οσφυοκαμπτών της κάθε πολιτικής ηγεσίας)
  • Το ξεπούλημα συνεχίζεται και σήμερα με την λεγόμενη ''ψηφιακή τηλεόραση'' περιμένω και την επόμενη φάση της σημερινής Κυβέρνησης ξεπουλήματος και της ψηφιακής Ραδιοφωνίας. Ήμουν σαφής και αιτήθηκα και θα αιτηθώ ξανά την πρώτη βεβαίωση λειτουργίας της ψηφιακής Ραδιοφωνίας για την Νότια Αθήνα, και τη Γλυφάδα.Εάν η σημερινή Κυβέρνηση δεν αποκαταστήσει δίκαια το πλαίσιο λειτουργίας μέσων στήν Αθήνα θα φροντίσω οι συμπολίτες μας να βλέπουν και ακούν μόνο μαύρο και παράσιτα.
  • Περιμένω να διαπιστώσω διότι θα ενημερώσω το σύνολο των πολιτευτών σε τοπικό επίπεδο καθώς και τους αρμοδίους της Περιφέρειας, εάν τάσονται υπέρ του δικαίου και αποκατάστασης, η των πατρόνων πολιτικών τους που γνωρίζουν καλά μεθόδους ξεπουλήματος και καταπάτησης του Συντάγματος εκ του ασφαλούς διότι έφτιαξαν και συντηρούν το πλαίσιο προστασίας τους.
  • Υπάρχουν οι αποδείξεις για χρήση στο ευρωπαικό δικαστήριο, οπότε η θα αποκαταστήσουν πρός σεβασμό της Δημοκρατίας τους Πρωτεργάτες των ερτζιανών της Αθήνας με την πρώτη βεβαίωση σε αυτούς, και οχι σε διαπλεκόμενα, η θα υπάρξει η προσφυγή κατά του Ελληνικού κράτους και των ιδιοκτητών μέσων που Αντισυνταγματικά είναι κάτοχοι σειράς μέσων.
  • Η Σημερινή Κυβέρνηση θα είναι κατάπτυστη απο το σύνολο των πολιτών εαν δεν δημιουργήσει συνθήκες αποκατάστασης.
  • Το παρών αποστέλλεται ηλεκτρονικά στήν πολιτική ηγεσία της χώρας, και σε αρμοδίους.

Glyfadaweb 2010

  • ΥΓ: Δεν νοείται Δημοκρατία η δημοκρατικότητα του οτιδήποτε όταν αποδεδειγμένα δεν μετέχουν οι αρχικοί σχεδιαστές, πλαισιωτές,αγωνιστές. ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΠΑΡΆΦΡΑΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ Δημοκρατικότητα των Ερτζιανών δεν υφίσταται. Επίσης σε τοπικό επίπεδο δεν νοείται Δημοκρατική διοίκηση που σκόπιμα εξαιρεί πολίτες με εντοπιότητα ώστε να μην υπάρχει η αποψή τους και γνώμη τους, καθώς και η συμβολή τους στήν αυριανή διαμόρφωση της Πόλης. Επτά πουλάκια  κάθονται και απέναντι αγναντεύουν.Ελπίζω να γίνομε αντιληπτός.''Όποιος η όποια μπορεί να αποδείξει το αντίθετο κερδίζει το κλείσιμο του Blog αύριο.'' Είναι απλά τα πράγματα με την λογική των υπονομευτών έπρεπε παράλληλα οι πολίτες να εκδιώξουν, όπως αυτοί δίωξαν συνολικά τους Πρωτεργάτες, το σύνολο των πολιτικών και κομμάτων και στη θέση τους να βάζαμε εφοπλιστές, ληστές και οτιδήποτε άλλο πλήν αυτών, και των κομμάτων τους.
  • Η ονομασίες καθώς και οι σκοπιμότητες του δημιουργήματος σας του συνόλου των πολιτικών είναι γνωστές, καθώς και η σημερινή σας θέση η οποία είναι δέσμιων πλέον οικονομικών συμφερόντων και κάποιων που αποδεδειγμένα δεν είχαν τα κότσια πρίν το 1989 να δηλώσουν ΠΑΡΩΝ στα ερτζιανά της Αθήνας. Μήπως αυτοί βάση αυτών που γνωρίζουμε είναι οι σεβαστοί νομοταγείς πολίτες της χώρας μας οι οποίοι εσέβοντο το νομικό πλαίσιο πρίν το 1989; Βάση ποιάς λογικής θέσατε συνολικά εκτός τους Πρωτεργάτες μετά το 1989 και χορηγήσατε σε έταιρους εάν δεν συνέτρεχαν πολιτικές σκοπιμότητες και στήριξη απο αυτούς που σήμερα σας έχουν δέσμιους και το πολιτικό σύστημα, και τους πολίτες που πλέον σήμερα γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται.
  • Γλυφάδα fm 1977 - ''2010''  Πειρατής η Πρωτεργάτης Υπονομευμένος Πολιτικών;
  • ''Η υπονόμευση μπορεί να διαρκέσει χρόνια, δεκαετίες, δεν είναι άπειρη στο χρόνο και εμείς είμαστε οι πρωτεργάτες του χώρου και του χρόνου της Ιδιωτικής Ραδιοτηλεόρασης.''
  • ''Περισσότερο απλά αύριο θα επιλέξω εαν πρέπει η οχι να βλέπουμε και να ακούμε Διαπλεκόμενα χωρίς να μας παρέχουν οι πολιτικοί και διορισμένοι τους ίσοτιμη πρόσβαση.'' μαύρο και παράσιτα στη Γλυφάδα σύντομα και εαν τολμούν ας έρθουν ξανά οι υπονομευτές.''
  • ''Οσο για τους εκλεγμένους σε τοπικό επίπεδο θα διαπιστώσω ποιούς υπηρετούν και ποιός είναι ο ρόλος τους.''
  • Είναι σαφές το κείμενο και υπογράφεται, δικαιωματικά την πρώτη βεβαίωση λειτουργίας ψηφιακής Ραδιοφωνίας στη Γλυφάδα και τους Πρωτεργάτες του χώρου, και επαφίεται στους πολιτικούς διότι είναι καθαρά πολιτική απόφαση, εαν πρέπει η δεν πρέπει να υπάρξει δίκαιο
  • Αύριο με δυο μόνο πομπούς δεν θα βλέπει η ακούει κανείς στη Γλυφάδα  τίποτα.Αυτή είναι η ψηφιακή εποχή.Υπάρχει και η καλωδιακή οπτικών ινών που είναι η δική μου πρόταση.
  • Ετσι τα βρήκαμε έτσι τα συντηρούμε είναι η άποψη απο κάποιους,εγω κοιτάζω τη δουλειά μου, κάνε τη πάπια και οτι αρπάξεις, οτι φάμε, οτι πιούμε και οτι αρπάξει ο ...........μας. Απλα αυτή δεν είναι η δική μου Φιλοσοφία και δεν εχω διαπιστώσει μέχρι σήμερα ποιοί είναι οι ομοιδεάτες μου. Μπορεί και να μην υπάρχουν, άρα το Δημιούργημα είναι απόλυτα δικό σας, και οχι δικό μου έργο.
  • Οι παπατζήδες να πάνε στήν ομόνοια να παίζουνε τον παπά, και οι αρμόδιοι εκπρόσωποι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
  • Οταν θέτεις το εαυτόν σου καταλληλότερο εμού στόν ρόλο εκπροσώπησης, να ξεσκιστείς εκ των υστέρων να με εκπροσωπήσεις.
  • Και όσων αφορά τη πολιτική ηγεσία του σήμερα ίσχύει ακριβώς το ίδιο, οταν φροντίζεις να με θέσεις εκτός να ξεσκιστείς κ.Πρωθυπουργέ, και ο γραμματέας σου να επιλύσεις το ζήτημα το οποίο άπταιται απόλυτα πολιτικών χειρισμών.
  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν χρόνια μου είπε, δεν είναι δικά μου λόγια, όπως και μου έδωσε γραπτώς, οτι η πολιτική ηγεσία μεχρι σήμερα ''δεν έκανε τίποτα'' για τους πρωτεργάτες των ερτζιανών.Μετά απο 33 χρόνια που συνολικά μας εχετε υπονομεύσει, ενω εμείς σας συντηρούμε στις θέσεις που κατέχετε, να νομοθετήσετε, όπως ζήτησα επενελλειμένως απο τους προέδρους του κοινοβουλίου οι οποίοι/ες δεν έπραξαν τίποτα.
  • ''Δεν έκανε τίποτα, σαφώς και εχει κάνει πάρα πολλά, όλα όμως εις βάρος μας και οχι πρός όφελος μας, απόλυτα Αντυσυνταγματικά.''
  • Τέλος Υπάρχει και άλλη οδός την οποία δικαιούμε σήμερα αποδεδειγμένα να ακολουθήσω, στο οτιδήποτε υπάρχει και τηρείται διαδικασία προτεραιότητας σήμερα στη χώρα μας, και στη Πόλη μας, εγω θα πηγαίνω πρώτος τη σειρά και όποιος η όποια εκστομίσει το απειροελάχιστο θα δέχετε πυροβολισμό. Δεν το Δικαιούμε;
  • Εσείς που έχετε μάθει έως ενός βαθμού να σέβεσται τη ''Δημοκρατική διαδικασία'' σε αρκετούς τομείς ως ενδεδειγμένη καλείστε να απαντήσετε εαν γνωρίζετε ποια διαδικασία ακολούθησαν οι αρμόδιοι πολιτικοί και διορισμένοι τους.Υπήρξε σειρά προτεραιότητας χορήγησης βεβαιώσεων λειτουργίας ραδιοφωνικών σταθμών στήν Αθήνα, η ξεπούλημα;
  • Όπου εμπλέκονται πολιτικοί δεν τηρείται καμία νόμιμη δημοκρατική και με σεβασμό στο Σύνταγμα διαδικασία. Οι κύριοι αποδεδειγμένα είχαν ολόκληρο το πεπόνι και το μαχαίρι και έκαναν οτι χρήση τους συμφέρει.
  • Το μανιφέστο συνεχίζεται ώστε να υπάρχει το ηλεκτρονικό αποτύπωμα με μετάφραση σε δέκα γλώσσες ώστε να κάνω χρήση αύριο εάν οι αρμόδιοι δεν πράξουν όπως οφείλουν.
  • Για τους αρμοδίους που θεωρούν εκ του ασφαλούς δεκαετίες οτι μπορούν η έχουν το δικαίωμα να υπονομεύουν το Σύνταγμα, την λαική Κυριαρχία, το νομικό πλαίσιο, και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Πολίτη, σύντομα μεσω σειράς διαδικασιών θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.
  • Υπάρχουν αποδείξεις εις βάρος πολιτικών, ιδιοκτητών Μ.Μ.Ε, διορισμένων, Δικαστικών, και κρατικών υπαλλήλων για σειρά παράνομων πράξεων, καταπάτηση του Συντάγματος, κατάχρηση εξουσιών, κακοδικεία εις βάρος μου Δικαστικών, μη απάντηση αρμοδίων υπουργών και κρατικών υπαλλήλων μετά απο σειρά αιτήσεων που όφειλαν να απαντήσουν εντός διμήνου, μη εφαρμογή νόμων σε ισχύ, η μονομερή εφαρμογή Αντισυνταγματικά αυτών κ.α.
  • Να στείλετε ηλεκτρονικά στόν κ.Δημήτρη Παπαγγελόπουλο την ανάρτηση ώστε να λάβει ενημέρωση και η Ε.Υ.Π και ο ίδιος ο οποίος ήταν ο αρμόδιος στήν Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που ενημέρωσα, εχω και τον αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς να λειτουργήσει η δικαιοσύνη, άρα δίκαια του έδωσαν προαγωγή.
  • Κάλλιστα αντί όλων των διαδικασιών που εχω ακολουθήσει μέχρι σήμερα χωρίς αντίκρυσμα απο αρμοδίους και μια χώρα μπάχαλο, εδω και πολλά χρόνια θα είχα στήσει ενα κοντέινερ στήν Αίγινα και θα λειτουργούσα απόλυτα παράνομα.Θα πηγαίνανε κάθε δυο τρία χρόνια θα κάνανε μια κατάσχεση, θα έβαζα καινούργιους πομπούς και δεν τρέχει τίποτα, αυτό που κάνουν οι άλλοι δεκαετίες.
  • Υπάρχει ενδεχώμενο να εξισώσουμε τις πρακτικές των άλλων με τη φιλοσοφία του Πρωτεργάτη;
Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός στη γέννηση της Διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">