ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τουλάχιστον αυτό πρέπει να είναι στόν αρχικό σχεδιασμό όλων σας στα Νότια Προάστεια.(Και θα εξηγήσω αναλυτικά τι εννοώ.)

Ενα σύνχρονο δύκτιο  Οπτικών Ινών που θα ενώνει τους γειτονικούς δήμους αρχικά απο τα Δημαρχεία κάθε Πόλης. Δεν είναι απεριόριστα τεράστιο το κόστος, οι Κυβερνήσεις κάνουν μόνο μπαλώματα το αύριο χρειάζεται δίκτυο οπτικών ινών. Τα ημίμετρα του σήμερα τα γνωρίζουν όλοι αρχικά πρέπει απο κοινού οι γειτονικοί Δήμοι να συστήσουν μια διαδημοτική επιχείρηση ώστε να απορροφήσουν Ευρωπαικά κονδύλια για δίκτυο οπτικών ινών.

Σε αυτή τη χώρα τόσο οι κυβερνήσεις όσο και οι ιδιώτες αλληλοπλέκονται χωρίς να παρέχουν ουσιαστική αναβάθμιση η απορρόφηση κονδυλίων επαφίεται στη κρίση των εκλεγμένων για αξιοποίηση σε πολλούς τομείς, και καλό είναι έστω και σήμερα ανεξάρτητοι και πολιτικοποιημένοι να βρούν τη φόρμουλα συννενόησης ωστε να συστήσουν διαδημοτικές Επιχειρήσεις σε Αργυρούπολη, Ελληνικό,Γλυφάδα,Βούλα,Βάρκιζα,Βουλιαγμένη ώστε με συλλογική προσπάθεια και αξιοποίηση ικανών ανθρώπων απο τους γειτονικούς Δήμους να απορροφηθούν σαφώς μεγαλύτερα ποσά τα οποία θα επενδυθούν σε υλοποιήσεις αναβάθμισης των Δήμων.
Όπως θα διαπιστώνουν οι αναγνώστες άλλος ο τρόπος σκέψεως μου για το αύριο, απο τον τρόπο σκέψης των εκλεγμένων μας.

Χορτάσαμε στις υποσχέσεις και στα υποτυπώδη γενικά προγράμματα και σε πολλούς που βάση γνωριμιών εχουν εκλεγεί χωρίς να έχουν σχέδιο, προτάσεις, ιδέες, απλά να πλαισιώσουν.
Έχουν μάθει καλά τη διαδικασία της πλαισίωσης ομαδοποιημένων συνόλων χωρίς να προσφέρουν τίποτα.

Οπως και να έχει μπορώ να αρχίσω την αλήθεια για πολλούς και πολλά, αντί για την πρόοδο η το αύριο που χωρίς πρόοδο σε πολλούς τομείς είναι απόλυτα σκοτεινό, όπως τα σχέδια αρκετών που βάση αυτών που έχουν ως προσλαμβάνουσες απο τα σαθρό πολιτικό σκηνικό είναι απλά η διαδικασία απλώνουμε χέρι στα χρήματα όλων, και όλοι όπως και η Πόλεις μένουν στο χθές, η παρελθόν επ'αόριστον.

Δήλωσα κα παρείχα στήριξη δημόσια και χωρίς κανένα αντάλλαγμα σε κάποια πρόσωπα για τον όποιο αριθμό επισκεπτών, μόνο για να μπορέσουν να διασφαλίσουν έστω στο ελάχιστο ότι αύριο δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη, ήδη βάση αυτών που διαπίστωσα πολύ καλά πήγαν σε τοπικό επίπεδο(π.χ. Σγουρός έναντι Δημαρά, Ακρίβος, και άλλοι/ες λίγοι/ες), διότι όπου υπάρχει αλήθεια υπάρχει ευλογία, δεν υπάρχει χρήμα αλλα δεν πειράζει.

Πρέπει να υπάρξουν Δημόσια πρόσωπα που θα υψώσουν τη φωνή τους ώστε οι όποιοι Δήμαρχοι του Αυριο να στηρίξουν την αλλαγή η οποία δεν είναι Πολιτικοποιημένη, δέν εχει χρώμα ούτε φανατισμό, έχει μόνο αξιοκρατία και συνολική πρόοδο.

'Οταν οι άλλοι φανατισμένα μιλούσαν για μάχη Σγουρού, Δημαρά με 50% ο κάθε ένας, εγω ήμουν σίγουρος για τον Σγουρό, όπως και τη τελευταία στιγμή που μόνο με μια ανάρτηση αφίσσας του Κ.Κ.Ε και ότι τους αδίκησα και βάση του αριθμού επισκεπτών που την είδαν και του αποτελέσματος έχω βγάλει σημαντικά συμπεράσματα.

Για κάποιους/ες που ακόμα και σήμερα έχουν αδυναμία αντίληψης, τον προηγούμενο μήνα οι περίπου πέντε χιλιάδες επισκεπτών είναι σημαντικό νούμερο για τα πλαίσια ενός πειραματικού τοπικού blog.
και να μην ξεχνάμε ότι βάση των σταυρών που έχουν πάρει οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι, στήν καλύτερη των περιπτώσεων περίπου 600 βγαίνουν συμπεράσματα.(Βάση και των άλλων δύο blog που έχουν λίγες αναρτήσεις και της Netvibes ο αριθμός εφτασε περίπου τις 7.000. και οι περισσότεροι περισσότερες μπήκαν για πρώτη φορά σε αυτές τις σελίδες. Τώρα αρχίζουν να μαθαίνουν την υπάρξη του glyfadaweb.)

Η αναγκαιότητα η όχι ενός σύνχρονου μοντέλου διασύνδεσης γειτονικών Δήμων και μέσων Ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ενός μοντέλου που εάν με είχαν εντάξει θα ήταν δεδομένο αύριο, γιατί τουλάχιστον θα έκανα τη προσπάθεια ενημέρωσης όλων των Δημάρχων και συμβούλων των Δήμων, επαφίεται σε άλλους που είναι βέβαιο οτι δεν θα πράξουν ανάλογα διότι γνωρίζουμε το γενικό πλάνο τους.

Η Υπαρξη ενός τουλάχιστον σύνχρονου Διαδημοτικού ενημερωτικού μέσου είναι αναγκαία, και σε αυτό τον τομέα με λίγους ανθρώπους κάθε Δήμου και μια βασική υποδομή με μικρό κόστος για κάθε Δήμο μπορεί να υπάρξει σύνχρονο μοντέλο άμεσης real time Ενημέρωσης.

Θα μπορούσα να αναλύσω διεξοδικά το ζήτημα που είναι απόλυτα Συνταγματικά κατοχυρωμένο και έπρεπε ήδη να υπάρχει, οι μορφές ενημέρωσης και τα επόμενα χρόνια στούς Δήμους μας θα απέχουν αρκετά απο αυτό που είναι κοινή απαίτηση των περισσοτέρων και πράγματι εάν υπάρξει ένας αρχικός σχεδιαστής με σύμπραξη και αξιοποίηση ανθρώπων των γειτονικών Δήμων είναι πανεύκολη διαδικασία. Επιλέξτε το σκοτάδι και τα ημίμετρα.

Εάν το διάβασες delete.

Γιάννης Κουρδομένος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τουλάχιστον αυτό πρέπει να είναι στόν αρχικό σχεδιασμό όλων σας στα Νότια Προάστεια.(Και θα εξηγήσω αναλυτικά τι εννοώ.) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">