ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 13.11.2010 Με την Αποχή δεν κερδίζει κανένας. (Ψηφίζω σημαίνει μετέχω της τοπικής κοινωνίας, διαμορφώνω το Αύριο)

Μόνο μην κάνετε το λάθος να ψηφίσετε με οικογενειακά πολιτικά κίνητρα.
Οι γονείς και συγγενείς σας ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό λόγω ελλειπούς γνώσης για τη σημερινή κατάσταση στη Πολιτική της χώρας μας.
Πρέπει ο κάθε ένας και η κάθε μια ελεύθερα να σχηματίζει άποψη και βάση αυτών που γνωρίζω στο 90% των περιπτώσεων τα παιδιά ψηφίζουν και στις Δημοτικές με βάση την ιδεολογία του γονέα.
Εχετε επιτρέψει τη συνέχιση ενός εγκλήματος γιατί με την ιδια λογική ούτε τα παιδιά σας είναι ελεύθερα σε μια Δημοκρατική χώρα να έχουν ελεύθερη βούληση.

Γιάννης Κουρδομένος

(Υπεραπλουστευτικά εμείς παιδάκι μου είμαστε Δεξιοί, η αριστεροί  θα ψηφίσουμε τη Δεξιά η την αριστερά.Πάρε και ενα φάσκελο δεξιό, πάρε και ενα αριστερό απο εμένα να είμαστε εντάξει.Τι δουλειά εχει η πολιτική στα στενα πλαίσια Δήμων. Καταγγέλω Δημόσια το σύνολο του Πολιτικού κόσμου για έγκλημα κατά της Δημοκρατίας.)
Σταματήστε τουλάχιστον απο την επόμενη εκλογική διαδικασία Δημοτικών Εκλογών τον φανατισμό των Δημοτών στις Δημοτικές με κομματικά κριτήρια.
Αυτό το ανέκδοτο πρέπει να τελειώσει, εχετε κάνει πολλά εγκλήματα μην τα συνεχίζεται.
Σέ κάθε Δήμο για να υπάρξει ουσιαστικός έλενχος και υλοποιήσεις πρέπει στήν διοίκηση
να μετέχουν όλοι, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων.

Οι δήθεν μη συντηρητικοί ΝεοΈλληνες που θα γίνουν οι περισσότερο συντηρητικοί του πλανήτη τα επομενα χρόνια θα επιτρέπουν τη συνέχιση του εγκλήματος.
Και εάν δεν είναι έτσι θελω να μου στείλετε mail που να αποδεικνύουν οτι οι άνω των 30 ετών στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ψηφίζετε με οικογενειακά κριτήρια τα οποία δεν είναι αντιπροσωπευτικά δικά σας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 13.11.2010 Με την Αποχή δεν κερδίζει κανένας. (Ψηφίζω σημαίνει μετέχω της τοπικής κοινωνίας, διαμορφώνω το Αύριο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">