ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπ'όψιν κ. Γιώργου Παπανδρέου - Η Ελευθεροτύπια σήμερα γράφει να καλλιεργούμε μαρούλια ( Ειναι αναβαθμισμένη μορφή ανάπτυξης ? )

Στα εγκαταλειμμένα τμήματα του αεροδρομίου του Ελληνικού οι φαρδιοί τσιμεντένιοι αρμοί έχουν γίνει κηπάρια αγριόχορτων.
Θα μπορούσαν να δοθούν τμήματα του Πρώην Αεροδρομίου για ορισμένο χρονικό διάστημα για να αποφευχθεί η χρησικτησία σε κοινότητες νέων, φοιτητών, συνταξιούχων και μεταναστών. Να έχουμε τα μαρούλια μας, τις ντομάτες μας, να αποκτήσουμε επιτέλους σχέση με το παραγωγικό τοπίο.Να κατεβαίνουμε τα Σαββατοκύριακα να μαζεύουμε μήλα. Δεν θα ήταν υπέροχο.

Ελευθεροτυπία, Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ασπασία Κουζούπη

Θα μπορούσαν να δοθούν τμήματα του Πρώην Αεροδρομίου για ορισμένο χρονικό διάστημα για να αποφευχθεί η χρησικτησία σε κοινότητες εσκιμώων να φέρουμε πάγο απο την Ανταρκτική και να το κάνουμε ενα σύνχρονο τεχνητό χιονοδρομικό κέντρο .Να κατεβαίνουμε τα Σαββατοκύριακα να φοράμε τον εξοπλισμό μας  και να κάνουμε σκί χαζεύοντας τους Εσκιμώους και το τοπίο
(Ασπασία εγω προτείνω να το κάνουμε χιονοδρομικό κέντρο . Δεν θα ήταν υπέροχο.)

Γλυφάδα web 2010

(Εγω γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και παρακαλώ θερμά οι φυλλάδες να μην γράφουν μαλακίες. Και είμαι σίγουρος οτι η Ασπασία όπως και πολλοί/ες δεν γνωρίζουν την ιστορία του χώρου, και οτι κοινότητα Ελλήνων εκδιώχθηκε αγοράζωντας το Κράτος για ψίχουλα τη περιουσία τους. Nα την παραχωρήσουμε σήμερα σε εσάς και μετανάστες;)
Οσα χρόνια θυμάμε απο το βίο μου το Μ.........ο Κράτος αντί να μας παρέχει μόνο μας παίρνει έτσι ότι και να αποφασίσει η Κυβέρνηση η ο κάθε Πολιτικός η Δήμαρχος αν δεν με βρίσκει σύμφωνο δεν θα προχωρήσει τίποτα.
Αν νομίζουν κάποιοι οτι ως εκλεγμένοι θα κάνουν αύριο οτι θέλουν, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
Ειναι απλά τα πράγματα και εάν κάνω λάθος να με διορθώσει ο οποιοδήποτε. Δεν θα έχουν το πρώτο λόγο αυτοί που είχαν τη κυριότητα του χώρου, η γεννήθηκαν εκεί μέσα και θα έχουν το πρώτο λόγο άσχετοι; Αρκετά χρόνια κάποιοι σε αυτό το Δήμο λειτουργούν εις βάρος της συνολικής προόδου και ανάπτυξης. Επίσης αρκετά χρόνια σώπασα, θα είμαι παρών σε όλα τα δρώμενα του Δήμου.
Αυτοί οι κύριοι γνωρίζουν καλά τι εχουν πράξει, ο έλενχος θα είναι ενδελεχής όπως προστάζει ο Καλλικράτης που καλείστε να εφαρμόσετε.
Εχετε χρώμα, εχετε κόμμα, εχετε διαπράξει έγκλημα κατα της Ελευθεροτυπίας, πλουραλισμού, πολυφωνίας, Πολιτισμού, κ.α.(ουσιαστικά κατά της Δημοκρατίας) αυτό είναι που σας βαρύνει περισσότερο.Δεν μπορεί ένας μόνο για ιδιοτελή συμφέροντα να στρέφετε αντισυνταγματικά κατά του πλουραλισμού και της πολυφωνίας. Αυτά τα φαινόμενα είναι Ελληνικού τύπου.
Το ''χαμετυπίο'' Γλυφάδα fm το άκουγαν χιλιάδες συνειδητά και το έκλεισε ένας τον οποίο ακόμα και σήμερα προστατεύουν. Καλώ αυτούς που ήταν παρόντες, αυτοί να δημοσιοποιήσουν το όνομα του ΕΝΟΣ. Γιατι εγω μπορεί να εχω λόγους εμπάθειας. Ωστε να φροντίσω η αυριανή Δημοτική αρχή της Γλυφάδας να τον τιμήσει και να του χορηγήσουμε το μετάλλιο του Νο 1 ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Και ενω μπορούσα για τον όποιο αριθμό επισκεπτών να σας αποκεφαλίσω δια μέσω της αλήθειας, καλώ το κόσμο να επιλέξει ελεύθερα τον αυριανό Δήμαρχο.
Οταν καλείσε να τραβήξεις τη σκανδάλη να έχεις τα μπαλάκια να το κάνεις, γιατί αύριο κάποιος άλλος θα τραβήξει τη σκανδάλη και το όπλο θα σημαδεύει εσένα.

''Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα βρεθεί ουτε ένας να παρερμηνεύσει το κείμενο που είναι σαφέστατο, η τελευταία φράση είναι για αυτόν τον ένα που στο παρελθόν εστράφει κατά εμού. Εγώ θα τραβήξω εν αντιθέση με σένα τη σκανδάλη.''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπ'όψιν κ. Γιώργου Παπανδρέου - Η Ελευθεροτύπια σήμερα γράφει να καλλιεργούμε μαρούλια ( Ειναι αναβαθμισμένη μορφή ανάπτυξης ? ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">