ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πάντα ο χορός των εντυπώσεων παίζει καθοριστικό ρόλο.

Το τεράστιο θέμα που προέκυψε 2 μέρες πριν τις εκλογές με περίεργα αλισβερίσια στην μεταφόρτωση του Δήμου, καταγγελίες επώνυμες για μεθοδεύσεις και όταν το πανελλήνιο διαβάζει τα δρώμενα μέσα από την «ΖΟΥΓΚΛΑ» του Τριανταφυλλόπουλου το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιο αντίκτυπο θα έχει στην παράταξη που φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των δρώμενων.

Δεν αφορά αυτή την στιγμή η αθωότητα ή όχι των εμπλεκομένων. Η ουσία είναι ότι τα «γατόνια» του Κώστα Κόκκορη έμπειρα και άριστοι γνώστες των εκλογικών διαδικασιών έπαιξαν με μαεστρία το παιχνίδι τους με τα γνωστά και αναμενόμενα αποτελέσματα.

korner.gr

''Με τα δεδομένα του σήμερα πρέπει να με πληρώνουν ώστε να παρακολουθήσω τηλεοπτικές σαπουνόπερες με ''επώνυμους δημοσιογράφους'' βέβαια οι περισσότεροι/ες κάνουν μόνο αυτό και επηρεάζεται η κρίση τους. Ο εν λόγω δημοσιογράφος που ελάχιστα εχει ασχοληθεί με τοπικά ζητήματα της Γλυφάδας και άλλων τοπικών κοινωνιών, καθώς και με σειρά θεμάτων τα οποία δεν προβάλει θεωρώ όπως και σε άλλες των περιπτώσεων που γνωρίζουμε όλοι/ες μπορούσε εάν δεν έπαιζε ''πολιτικό παιχνίδι'' να περιμένει και να παρουσιάσει το θέμα μετά τις εκλογές.
Ο ακριβοδίκαιος συμπολίτης σας.''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάντα ο χορός των εντυπώσεων παίζει καθοριστικό ρόλο. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">