ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με Γενικολογίες δεν πείθεις κανένα στη Γλυφάδα

Γενικά και αόριστα η Γλυφάδα θα αλλάξει, οι νοοτροπίες σε μια μέρα θα αλλάξουν, τα ανύπαρκτα έργα των τελευταίων ετών θα γίνουν, οι μέν είναι πιο ικανοί απο τους δέ μονο που δεν εχουμε δει τίποτα απο Δημόσια προσφορά των περισσοτέρων που θα πλαισιώσουν, Πείστε μας λοιπόν γιατί πρέπει να σας επιλέξουμε, να υλοποιήσετε τι ακριβώς και με ποιές μεθόδους όταν οι περισσότεροι/ες γνωρίζουν οτι υπονομεύετε την ίδια σας τη Πόλη.

Glyfadaweb 2010

Η άλλη οπτική των πραγμάτων, αυτοί που τρέχουν να συνχαρούν και να στηρίξουν ευελπιστούν σε συνέχιση αυτών που ίσχυαν.

Πάμε στήν ουσία των πραγμάτων γιατί η επιφανειακή προσέγγιση δεν αποφέρει αποτελέσματα.Δεν έχετε πρόγραμμα, ακόμα και να είχατε ποιοί θα το υλοποιήσουν;
Θα χαθεί άλλη μια θητεία στη Γλυφάδα γιατί πρέπει να βάλουν όλοι μυαλό και να επικρατήσει σύνεση και συνολική ακομμάτιστη πρόοδος.
Ο δικός μου ρόλος είναι αυτός σε αυτή τη Πόλη και χώρα, εάν επιθυμούσα δημοσιότητα σήμερα θα με γνώριζαν όλοι και όλες στη Γλυφάδα, η αλήθεια δεν εχει τίμημα, ούτε επιθυμεί δάφνες η δόξα είναι απλά η αλήθεια. Αναγνωρίζω οτι υπάρχουν και έντιμοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα γίνουν βορά των υπολοίπων και της λανθασμένης εφαρμογής όσων θα ακολουθηθούν, ως μαθητευόμενοι μάγοι.
Είναι αυτό που λένε σε κάποιες παρέες, το θέμα είναι αν το ποτήρι το βλέπεις μισογεμάτο, η μισοάδειο, κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις και μέχρι στιγμής σε αυτή τη χώρα και Πόλη όλοι και όλες έχουμε δει μέχρι σήμερα μόνο την μια όψη. Δeν είσαστε περίεργοι/ες για την άλλη όψη του ''νομίσματος'';
Όταν αποδεδειγμένα σήμερα όλοι και όλες κοιτάτε μόνο το δικό σας ατομικό συμφέρον και μόνο, εγω όπως και παλιά κοιτάζω μόνο το Γενικό Δημόσιο Συμφέρον για αυτή τη πόλη και τα Νότια.
Συνέχεια όταν αποδεδειγμένα κάνετε συμφωνίες για πλαισίωση, για καρέκλες και δημιουργείτε ομαδοποιημένα σύνολα εγώ προτάσω την αξιοποίηση αυτών που έχουν δώσει δείγματα γραφής σε αυτή τη Πόλη και την Νότια Αθήνα για ουσιαστικό αξιοκρατικό μέλλον.
Αποσαφηνίζω ότι κάποιοι αρκούντε σε ότι υπάρχει, ότι είναι εύκολα υλοποιήσιμο, και άντε κουτσά στραβά να περνάει ο καιρός εις βάρος της συνολικής προόδου, ευημερίας, και της ουσιαστικής Δημοκρατίας που είναι άγνωστη λέξη σήμερα.
Αυτή τη στιγμή σε αυτή τη Πόλη και ευρύτερα τα Νότια υπάρχουν αρκετοί/ες Επιστήμονες που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για το κοινό συμφέρον αυτής της Πόλης και των Νοτίων και επειδή τυνχάνει να γνωρίζω οι περισσότεροι/ες σκέφτονται να φύγουν απο αυτή τη χώρα η οποία εξακολουθεί να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αναλφάβητων πολιτών και πραγματικά λυπάμε.( Πραγματικά αγράμματων με πτυχίο πανεπιστημίου )Αυτή τη χώρα που ακόμα και σήμερα τρώει τα παιδιά της και παραχωρεί το οτιδήποτε σε κάποιους που έχουν τη δυνατότητα να τους εξαγοράζουν'
Έχουν Όνομα Πουλημένοι Πολιτικοί.
Δημιούργησαν ενα απέραντο πλαίσιο αναξιοκρατικών στρατών με μόνη σκοπιμότητα την εκλογή και επανεκλογή τους ώστε να πλαισιώνουν, και μη μπορώντας να εφαρμόσουν δίκαια Κοινωνική Πολιτική ( Ότι τους χαλάει τη ''σούπα'' δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν αντρίκεια και το μάχονται με πλάγιους τρόπους.)
Εγω τουλάχιστον τους εχω σιχαθεί δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν θέλω να γνωρίζω τίποτα για την υπαρξή τους μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και θα αλλάξουν σταδιακά.
Απλά σε στηρίζω, σε ψηφίζω, δεν εντάσσομαι σε κόμματα σε κλαδικές και παπαριές, τί κάνεις για μένα τι κάνεις για χιλιάδες  ομοιδεατών μου σε αυτή τη χώρα;
Τι περιμένεις να γίνουμε σκυλάκια η κομματόσκυλα που εχουν καταληστέψει και καταστρέψει τη χώρα και το Πολίτευμα;
Εχουμε περισσότερη αξιοπρέπεια απο όλους σας μαζί.
Τέλος εαν ήθελα θα είχα ενταχθεί στο όποιο κόμμα κερδίζοντας το οτιδήποτε αναξιοκρατικά, όταν ακούω σήμερα για μέλη κομμάτων απλά αηδιάζω ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ προτάσεις, σχέδια, όραμα, υλοποιήσεις.
Το δικό μου ''κόμμα'' ονομάζεται Γλυφάδα και Νότια Προάστεια και σταδιακά θα το μάθουν όλοι και όλες.
Εσείς πολύ απλά μετά την εκλογή σας φροντίστε να μην αποκλείνεται αυτών που ίσχυαν μέχρι να φτάσει η Άγια Μέρα.

ΥΓ: 11.11.2010 - Αποδεδειγμένα οι Ανοιχτοί Ορίζοντες της κ.Λυγνού που δυστυχώς δεν πέρασε στο 2ο Γύρο (Εάν είχε περάσει θα κέρδιζε τις εκλογές) είχαν πληρέστερο και αποσαφηνισμένο πρόγραμμα έναντι των δυο Υποψηφίων του 2ου Γύρου.
Επιτέλους πρέπει να ισχύσει ενα μοντέλο ανάλογο της Βουλιαγμένης Κασιδόκωστα που εκλέγεται επι σειρά τετραετιών χωρίς Πολιτική στήριξη. Τι δουλειά εχει η πολιτική στη τοπική κοινωνία που πρέπει να αξιοποιήσει τους τοπικούς παράγοντες, φορείς, επιστήμονες, δημότες.
Η απεμπλοκή της Πολιτικής απο τις Δημοτικές εκλογές έπρεπε να είναι υποχρέωση της πολιτείας, που πρέπει να δίνει το παράδειγμα υγιούς Δημοκρατίας στα στενά πλαίσια κάθε Δήμου.
Και είναι απαίτηση όχι μόνο Δημοτών ειναι απαίτηση και πολιτικών, και πολιτευτών που έκαναν δηλώσεις απεμπλοκής κάθε είδους πολιτικής εξάρτησης τουλάχιστον στίς Δημοτικές.
Μην φανατίζεται και διαχωρίζεται τους Δημότες στα στενά πλαίσια των Δήμων, είναι άλλο πράγμα οι Εθνικές εκλογές, και ουδεμία σχέση έχουν με του τοπικού χαρακτήρα.
Οταν γράφω λυπάμε, πραγματικά λυπάμε για το επίπεδο διαχωρισμών που έχουν δημιουργήσει  βάση πολιτικής ιδεολογίας και πεποιθήσεων, σε λίγο θα εντάξουν τη πολιτική και στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση και αυτό που ονομάζεται ελεύθερη βούληση και επίπεδο αξιών πάει περίπατο.
Εγω δεν έδωσα δείγμα γραφής εντάσωντας σε αυτό το blog, η στη Netvibes αρκετούς που ουδεμία σχέση πολιτική έχουν, η σε επίπεδο επιχειρηματιών του Διαδυκτίου ισχύει κάτι ανάλογο.(Ουδεμία σχέση έχουν).
Δεν πειράζει που αρκετοί εθισμένοι στα σημεία των καιρών λειτουργούν ως καιροσκόποι, μας λένε αρκετοί ''εμείς που υπηρετούμε η θα υπηρετήσουμε το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και βρισκόμαστε πιο κοντά από κάθε άλλον στους πολίτες και στην τοπική κοινωνία'' ποτέ μα ποτέ τουλάχιστον τα τελευταία 33 χρόνια δεν διαπίστωσα.
Προερχόμενος απο μια οικογένεια που έχει ρίζες αρκετές δεκαετίες στη Γλυφάδα, και με συγγενείς που πέρασαν και απο τη θέση του Δημάρχου στο παρελθόν, ουδέποτε και το τονίζω δεν εχω αντιληφθεί οτι οι εκλεγμένοι έχουν έστω το απειροελάχιστο ενδιαφέρων για σειρά τοπικών ζητημάτων και Δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με Γενικολογίες δεν πείθεις κανένα στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">