ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λουκέτα απο το Σώµα ∆ίωξης Οικονοµικού Εγκλήµατος - ΕΞΠΡΕΣ

Λουκέτα εξπρές θα µπορεί να επιβάλλει εφεξής το Σώµα ∆ίωξης Οικονοµικού Εγκλήµατος σε επιχειρήσεις που εντοπίζονται να φοροδιαφεύγουν ή εµπλέκονται σε υποθέσεις ξεπλύµατος βρώµικου χρήµατος και διαφθοράς.

Οσοι πιάνονται στα δίχτυα του θα έχουν περιθώριο πέντε ηµερών πριν την έκδοση της καταλογιστικής πράξης για να αντικρούσουν τα ευρήµατα των ελεγκτικών αρχών και παρʼ ότι εξακολουθούν να έχουν το δικαίωµα άσκησης προσφυγής εντός 30 ηµερών, σε αντιδιαστολή µε ό,τι ίσχυε µέχρι σήµερα, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να «µπλοκάρουν» διά της προσφυγής στη ∆ικαιοσύνη την απόφαση για λουκέτο.
Η επιχείρηση θα κατεβάζει ρολά ανάλογα µετο µέγεθος της παράβασης γιαδιάστηµα έως και έξι μήνες, το Σ∆ΟΕµε ειδικές σφραγίδες και λουκέτα θα αµπαρώνει την είσοδο ενώ στη βιτρίνα της επιχείρησης θα θυροκολλείται και η απόφαση αναστολής λειτουργίας.
Για την είσπραξη των προστίµων που θα επιβάλλονταιπαράλληλα, θα αναλαµβάνει δράση ηεφορία του επιτηδευµατία η οποία θα µπλοκάρει και την έκδοση αποδεικτικού φορολογικής ενηµερότητας.

Γλυφάδα web 2010

''Εκτός απο λουκέτα που πράγματι και χωρίς εσάς βάζουν καθημερινά πολλοί επαγγελματίες, καμμία υπηρεσία υποστήριξης πολιτών δημιουργήσατε;''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λουκέτα απο το Σώµα ∆ίωξης Οικονοµικού Εγκλήµατος - ΕΞΠΡΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">