ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eπιστράτευση των ναυτεργατών ανακοίνωσε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων

Την πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών ανακοίνωσε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, βαφτίζοντάς την «πολιτική κινητοποίηση.. Η απόφαση ελήφθη «για λόγους εθνικού συμφέροντος, προκειμένου να διασφαλίσει τη συνοχή της νησιωτικής Ελλάδας με την ηπειρωτική χώρα.

Σε καθεστώς ομηρίας βρίσκονται οι νησιώτες, μετά την 48ωρη απεργία που αποφάσισε εκ νέου τη Δευτέρα το μεσημέρι η ΠΝΟ, με τις προσδοκίες για επίλυση των προβλημάτων να εναποτίθενται πλέον στην πολιτική επιστράτευση, για την οποία φύλλα πορείας επιδίδονται στους ναυτεργάτες από το πρωί της Τρίτης.

Ήδη παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις σε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως το βρεφικό γάλα, ενώ οι τοπικές αγορές υποφέρουν σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Τα ράφια αλλά και τα ψυγεία των μεγάλων σούπερ μάρκετ της Ρόδου και των νησιών της Δωδεκάνησου αρχίζουν και αδειάζουν καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα εμπορεύματα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των διοικήσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Εμπορικού Συλλόγου, που ζητούν την ομαλοποίηση των μεταφορών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eπιστράτευση των ναυτεργατών ανακοίνωσε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">