ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Glyfadaweb Απεργία απο σήμερα στις 12.μ.μ μέχρι αύριο Τετάρτη στίς 6.μ.μ

Γλυφάδα 1.12.2010

ΑΙΤΗΣΗ

 
           Η επιμήκυνση χρονικά 33 ετών στρουθοκαμηλισμού πολιτικών και διορισμένων αρμοδιών, και το πλαίσιο υπονομεύσεων απο το σύνολο τον κοινός αμειβομένων πλαισιωτών, καταδεικνύει οτι υπάρχει σοβαρό έλλειμα προτίστως Δημοκρατίας και κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.
          Άλλος ενας κοινός αμοιβόμενα ενημερωμένος Πρωθυπουργός που προτάσει (πρώτα ο πολίτης) ψευδεπίγραφα και χωρίς να μπορεί να επιδείξει ίχνος η δευτερόλεπτο διάθεσης επίλυσης του πλέον μακροχρόνιου προβλήματος πολίτη,δια μέσω των υπουργών και διορισμένων του, το οποίο σταδιακά γίνεται ταυτόσημο του Κυπριακού.
          Με μία σαφή και τεράστια διαφορά, στήν περίπτωση του κυπριακού κατόπιν προδοσίας υπήρξε εμπόλεμη κατάσταση και κατοχή Τουρκικών στρατευμάτων.
          Στήν πρώτη περίπτωση υπήρξε πολιτική προδοσία, καταπάτηση του Συντάγματος, της λαικής κυριαρχίας, και κατοχή διαπλεκομένων μετά απο την σύμφωνη γνώμη πολιτικών που έδρασαν με δόλιο τρόπο, και στη συνέχεια μετά τον διορισμό προσώπων σε δήθεν αναξάρτητες αρχές μέσω του κοινοβουλίου, συνέχιση αυτών που εν αρχή δημιούργησαν σκόπιμα πολιτικοί υπονομεύοντας την Δημοκρατία στήν ίδια τους τη χώρα, καθώς και το πλαίσιο ισονομίας,  ισοπολιτείας, πλουραλισμού και πολυφωνίας αποδεδειγμένα, και βάση του ότι ακόμα και σήμερα δεν παρέχουν στο Νότιο τμήμα της Αθήνας ούτε μια βεβαίωση λειτουργίας μετά απο σειρά αιτήσεων του Πρωτεργάτη του χώρου.
        Ο αποδεδειγμένα ενημερωμένος πρωθυπουργός γίνεται βασικός συντελεστής καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις βάρος πολίτη Δημοκρατικής χώρας, στέρησης βασικών Συνταγματικών δικαιωμάτων του πολίτη που με δόλο δεκαετίες σκόπιμα διώκουν, κατηγορούν, δικάζουν, το σύνολο των εξουσιών χωρίς κανένα σεβασμό στο Σύνταγμα και τις βασικές αρχές προστασίας του πολίτη, που είναι υποχρέωση της πολιτείας και των εκλεγμένων και διορισμένων αυτών.
        Ο σημερινός πρωθυπουργός ενημερώθηκε και καλείτε άμμεσα να δημιουργήσει το πλαίσιο υγιούς πλαισίωσης ανέξαρτητων αρχών με πρόσωπα κοινής αποδοχής πολιτών, και όχι πολιτικών και κομμάτων, και δεύτερον να ζητήσει απο τους αρμοδίους υπουργούς την διευθέτηση του ζητήματος τοπική Ραδιοτηλεόραση σε επίπεδο Δήμων του νομού Αττικής, και οχι Διαπλεκομένων.
       Το αίτημα είναι σαφές και αφορά και το αύριο της Ψηφιακής Ραδιοφωνίας που ώς Ελληνοαμερικανός ο πρωθυπουργός γνωρίζει το πλαίσιο λειτουργίας  τοπικών μέσων στις Η.Π.Α.

Για πολλοστή φορά αίτηση του Πρωτεργάτη που αποστέλλεται στήν σημερινή Κυβέρνηση, και τον Γιώργο Παπανδρέου.

  • Η διχοτόμηση του Νομού Αττικής. Μετά την δημιουργία νομικού πλαισίου στα τέλη της δεκαετίας του 80 καταβλήθηκαν πολλές προσπάθειες ώστε η τότε κυβέρνηση να χορηγήση στο Νότια τμήμα του Νομού ένα αριθμό ''Αδειών'' οι οποίες όμως δεν στέφθηκαν από επιτυχία λόγω της μη πολιτικοποίησης ως μέλη κομμάτων των πολιτών που αιτήθηκαν.
  •  Η διαίρεση αυτή του Νομού Αττικής σε δυο τμήματα διατηρείται μέχρι σήμερα, και το παράδοξο είναι οτι αρκετοί/ες σε πολιτικό και νομαρχιακό επίπεδο ήταν και θα είναι πλαισιωτές χωρίς να έχουν επιδείξει κανένα απολύτως ενδιαφέρων, αν και κατοικούν είτε στη Γλυφάδα είτε στη Νότια Αθήνα.

  • Γνώριζα και γνωρίζω απο την δεκαετία του 70 με κάθε λεπτομέρεια τι θα επακολουθήσει και σκόπιμα εμμένω στήν πάγια διαχρονική θέση μου.
  • Έστω και ετεροχρονισμένα πλήν των ευρωπαικών οδηγιών προς εφαρμογή, δημιουργείστε το πλαίσιο υγιούς Δημοκρατικής κατανομής τοπικών Μ.Μ.Ε στο Νομό Αττικής, τουλάχιστον για το μέλλον διότι το έλλειμμα τοπικής ενημέρωσης του συνόλου των πολιτών ειδικά στη Γλυφάδα συντηρεί την απόλυτη στασιμότητα και κακώς κείμενα αρκετά χρόνια αποδεδειγμένα, κι εάν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικών θα βαρύνει σε σημαντικό βαθμό και την σημερινή Κυβέρνηση.
  • Η απόλυτη αλήθεια που κανείς σε αυτή τη Πόλη δεν μπορεί Δημόσια να αντικρούσει.
Δημόσια Αίτηση,


Η παρούσα αποστέλλεται στούς:


Γλυφάδα 1.12.2010 G

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Glyfadaweb Απεργία απο σήμερα στις 12.μ.μ μέχρι αύριο Τετάρτη στίς 6.μ.μ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">