ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τζέιμς Κάμερον Παραγωγή και το trailer της νέας ταινίας «Sanctum»


Αφού έπλασε ένα φανταστικό πλανήτη ασύγκριτης ομορφιάς με το «Αβαταρ», ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Τζέιμς Κάμερον, αποφάσισε να μας ταξιδέψει στα σπήλαια του δικού μας πλανήτη, υπογράφοντας την παραγωγή στην πολυαναμενόμενη τρισδιάστατη περιπέτεια «Sanctum» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Την σκηνοθεσία ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη Αλιστερ Γκρίρσον, ενώ πρωταγωνιστούν ο Γιόαν Γκρίφιθ, γνωστός ως Mr. Fantastic από την ταινία «Fantastic Four», και ο Ρίτσαρντ Ρόξμπουργκ («Moulin Rouge!»).

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2011. Στην υπόθεση του έργου, μια ομάδα δυτών υποβρυχίων σπηλαίων καταδύεται στο πιο όμορφο και ανεξερεύνητο σύστημα σπηλαίων του κόσμου. Όταν μια τροπική καταιγίδα ξεσπά ξαφνικά, η μόνη διέξοδος τους αποκόπτεται λόγω μεγάλης ροής νερού, αναγκάζοντας τους έτσι να μετακινηθούν. Είναι υποχρεωμένοι να καταστρώσουν γρήγορα ένα σχέδιο για να βγουν ζωντανοί από το υποβρύχιο αυτό σπήλαιο που δεν συγχωρεί κανένα λάθος.

Το σενάριο εστιάζει ιδιαίτερα στη σχέση ενός φιλόδοξου πατέρα με το γιο του που ως μέλη του πληρώματος έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο ακραίες προκλήσεις. Η δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται, τους βοηθάει να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους. Μέρος των γυρισμάτων έγιναν στην Αυστραλία και το σενάριο υπογράφουν ο Άντριου Γουάιτ και ο Τζον Γκάρβιν. Η ιστορία βασίζεται στην τραυματική εμπειρία του Γουάιτ, όταν ήταν επικεφαλής μιας ομάδας δυτών. Κατά τη διάρκεια της αποστολής τους, η σπηλιά κατέρρευσε ξαφνικά φυλακίζοντας 15 άτομα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τζέιμς Κάμερον Παραγωγή και το trailer της νέας ταινίας «Sanctum» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">