ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 11.12.2010 Σταδιακά έρχονται η μέρες που κυρίαρχος θα είναι ο πολίτης, και οχι η διαπλοκή.

Είναι γεγονός, και διαπιστώνω καθημερινά οτι σταδιακά υπάρχει η επιβεβαίωση ετεροχρονισμένα όσων μετέδωσα απο τα ερτζιανά, έστω και εάν κάποιοι θέλησαν για λόγους που θα εξηγήσω να παραφράσουν.
Έτσι συμβαίνει συνήθως ώστε οι αδαής, να μπορούν να κρίνουν με επάρκεια εκ των υστέρων τα λάθη στη εύκολη κρίση τους.
Τα Μ.Μ.Ε της διαπλοκής και οι μετέχωντες που έφτιαξαν το πλαίσιο της χειραγωγούμενης ενημέρωσης, με την στήριξη πολιτικών για τους λόγους που σχεδόν όλοι γνωρίζουμε, σταδιακά θα χάνουν έδαφος μέχρι να καταρεύσουν.
Και θα καταρεύσουν οχι γιατί πρώτος μετέδωσα την θεωρία που πλέον σήμερα πραγματώνεται και στη χώρα μας, θα καταρεύσουν γιατί υπάρχει η αναγκαιότητα συμμετοχής του συνόλου των πολιτών σε Δημοκρατική μη κυβερνητικά ελενχώμενη βάση.
  • Τα φαινόμενα της πλουραλιστικής ''πολυφωνικής'' συμμετοχής έστω σε επίπεδο γραφής σε blog, και site του σήμερα, θα μετεξελιχθούν σε ισχυρότερα multimedia ενημέρωσης πολιτών απο καθημερινούς πολίτες. Αυτό που στέρησαν απο τους Πρωτεργάτες της Ιδιωτικής Ραδιοτηλεόρασης, απο εμάς, με ανέντιμο τρόπο και μεθόδευση πολιτικοί βάση σκοπιμοτήτων, δεν θα μπορέσουν να το αποτρέψουν αύριο, και τα λεγώμενα ισχυρά μέσα Μ.Μ.Ε θα χάνουν διαρκώς έδαφος.
  • Η αλήθεια και το δικαίωμα στήν ενημέρωση που είναι κτήμα κάθε πολίτη, θα ξεφύγει απο τον Κυβερνητικό έλενχο, και τον έλενχο των διαπλεκομένων.
  • Η Ενημέρωση του Ανθρώπου πρέπει να είναι Ελεύθερη και μη χειραγωγούμενη, πέρα απο συμφέροντα και σκοπιμότητες.
  • Το οτι στο παρελθόν κατηγορήθηκα για τις απόψεις μου, και το γεγονός στέρησης ακόμα και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου απο το απρόσωπο και πλήρως ενημερωμένο Κράτος, απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο βουλευτή, είναι η απόδειξη οτι οι εκλεγμένοι δεν εκπροσωπούν τον πολίτη, οι εξουσίες δεν σέβονται το Σύνταγμα, και οι μετέχωντες ξεπουλήθηκαν στην Διαπλοκή των ολίγων οικονομικά ισχυρών. Αυτή δεν ονομάζεται Δημοκρατία, το εχω μεταδόσει πρώτος, Ξυπνήστε ρε, το εχω μεταδόσει πρώτος, αυτή η χώρα είναι ενας τεράστιος οίκος ανοχής, το εχω μεταδόσει πρώτος. Ο πλέον άσημος ενός χώρου είχε την πρωτιά σε επίπεδο αλήθειας, οι άλλοι είχαν και εχουν την πρωτιά στο επίπεδο υπονομεύσεων. Πάντα στο Τέλος κερδίζει η Αλήθεια διαχρονικά και όλους μας, ακόμα και τον πλέον ψεύτη.
  • Δεν κρύβω οτι χαίρομε εστω και σήμερα για αυτά που γνώριζα, γνωρίζω και θα συμβούν γιατί πρέπει η χώρα, οι πολίτες, όλοι μας, να βγάλουμε την κοινή μας περιουσία, που είναι αυτή η γή που πατάμε καθημερινά και μας φιλοξενεί, απο το τέλμα που την οδηγούν.
  • Δεν είμαι βέβαιος πλέον σήμερα εαν υπάρχουν άλλες οι άλλοι που σκέπτονται  πανομειότυπα, η περιουσία η δική μου, δεν είναι τα λίγα τετραγωνικά προσωπικής ιδιοκτησίας.
  • Η περιουσία η δική μου είναι υπο την πλήρη κατοχή απο το 1977 μέχρι και σήμερα απο ενα απρόσωπο κράτος κοινός αμοιβομένων, και εν συνεχεία διαπλεκομένων και ανάξιων πολιτικών.
  • Η περιουσία η δική μου δεν είναι ευρώ, δεν είναι υλιστικά αντικείμενα, είναι η Δημοκρατικότητα ενός χώρου που ξεπούλησαν βάση σκοπιμοτήτων, όπως ξεπούλησαν και εμάς τους πρωτεργάτες πολίτες, και σήμερα ανακαλύπτουν πλέον όλοι και όλες οτι υπάρχει και το γενικό ξεπούλημα της Χώρας.
  • Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου σήμερα και αύριο, υπέρ της ελεύθερης έκφρασης, ελευθεροτυπίας, και διακίνησης ιδεών απο όλους, και όλες, δια μέσω του διαδυκτίου. Το οποίο μελλοντικά όπως εχω πει δημόσια πρίν πολλά χρόνια, θα είναι η αυριανή multimedia ψυχαγωγία και ενημέρωση των ανθρώπων σε ολο τον πλανήτη δια μέσω και των τηλεοράσεων, ραπίζοντας ισχυρά διαπλεκόμενους και ανάξιους ανέντιμους πολιτευτές.
Το μέλλον ανήκει στήν κοινή διαμόρφωση, που ήταν ο αρχικός στόχος του Πρωτεργάτη.

Ο Πρωτεργάτης των fm,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: ''Είναι γεγονός οτι η δικαιοσύνη νοσεί στη χώρα μας, και εχω το σύνολο των αποδείξεων μη εφαρμογής νόμων του κράτους σε ισχύ, ωστε να λειτουργούν Μ.Μ.Ε απόλυτα παράνομα εις βάρος της δημοκρατικότητας και πολιτών, και με την συγκέντρωση αυτών σε ελαχίστους Αντισυνταγματικά και παράνομα. Η ραδιοτηλεόραση στήν Αττική είναι ενα διαχρονικό αγκάθι που όλοι γνωρίζουμε.

''Τέλος η διαφορά μου με ενα μέρος των υπολοίπων ακόμα και στο διαδύκτιο, είναι ότι εγώ αν μου ζητηθεί θα δώσω το ελεύθερο βήμα καθώς και προβολή σε άλλους.Αυτοί στίς περισσότερες των περιπτώσεων αδυνατούν.
  • Δεν μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε Δημοκρατική χώρα. Σημαίνει απο το 1977 μέχρι σήμερα πλαίσιο διαρκών διώξεων στην υποτιθέμενη ελεύθερη Ραδιοφωνία και με σειρά κατασχέσεων που στοχεύουν στην φυσική εξόντωση του πολίτη.
  • Και ενώ ήταν, και είναι ενημερωμένοι απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πρωθυπουργό προέδρους της Βουλής, υπουργούς, βουλευτές, αρμοδίους του Ε.Σ.Ρ, αρμοδίους της Ε.Ε.Τ.Τ,  δημάρχων κ.α κανείς δεν επέδειξε το ελάχιστο ενδιαφέρων καταπάτησης του Συντάγματος με στόχο τη φυσική εξόντωση Πολίτη της Ελλάδας βάση σκοπιμοτήτων. Διότι καταθέσαμε απο τις πρώτες των αιτήσεων για αδειοδότηση που ποτέ δεν μας χορήγησαν ανέντιμοι πολιτευτές μη σεβόμενοι το Σύνταγμα. Και οι μετέχοντες στήν Δικαιοσύνη εχουν συντελέσει σε καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων διότι ο πολίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε μια Δημοκρατική Χώρα.
  • Οταν ο πολίτης είναι κατηγορούμενος μέχρι σήμερα το 2010 απο το 1977 με διώξεις και κατασχέσεις ώστε να μην επιβιώσει στη χώρα του, και την ίδια περίοδο Πρωθυπουργός και Κυβερνήσεις χαρίζουν δισεκατομμύρια οφειλών σε διαπλεκόμενα, χωρίς να διευθετούν το ζήτημα επιβίωσης του πολίτη είναι μέτοχοι Προδοσίας, και καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
  • Οι μετέχοντες της Πολιτικής, είτε εχουν πεθάνει, είτε είναι συνταξιούχοι, είτε είναι εν ενεργεία πολιτικοί κοινά αμοιβόμενοι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους υπολοίπους στις διάφορες εξουσίες. Ο Διωκόμενος και Κατηγορούμενος Πολίτης οχι δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί, δεν του έδωσαν ούτε μια φορά στήν ιδια του τη χώρα απο το 1977 μέχρι σήμερα τη δυνατότητα νόμιμης πρόσβασης που ζητούσε αιτούμενος ώστε να επιβιώσει.
  • ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ, Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.''
Αποστέλλεται και αυτό στη σημερινή Κυβέρνηση, Πρωθυπουργό, τον Δήμαρχο Γλυφάδας για πολλοστή φορά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 11.12.2010 Σταδιακά έρχονται η μέρες που κυρίαρχος θα είναι ο πολίτης, και οχι η διαπλοκή. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">