ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ 11.12.2010 - ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ, Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  • Δεν μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε Δημοκρατική χώρα. Σημαίνει απο το 1977 μέχρι σήμερα πλαίσιο διαρκών διώξεων στην υποτιθέμενα ελεύθερη Ραδιοφωνία και με σειρά κατασχέσεων που στοχεύουν στην φυσική εξόντωση του πολίτη.
  • Και ενώ ήταν, και είναι ενημερωμένοι απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, προέδρους της Βουλής, υπουργούς, βουλευτές, αρμοδίους του Ε.Σ.Ρ, αρμοδίους της Ε.Ε.Τ.Τ, δημάρχων κ.α κανείς δεν επέδειξε το ελάχιστο ενδιαφέρων καταπάτησης του Συντάγματος με στόχο τη φυσική εξόντωση Πολίτη της Ελλάδας βάση σκοπιμοτήτων. Διότι καταθέσαμε απο τις πρώτες των αιτήσεων για αδειοδότηση, που ποτέ δεν μας χορήγησαν  πολιτευτές μη σεβόμενοι το Σύνταγμα. (Όλοι είναι βάση του Συντάγματος ΊΣΟΙ όμως οι χρηματοδότες πολιτικών και κομμάτων γίνονται πιό ΊΣΟΙ). Και οι μετέχοντες στήν Δικαιοσύνη, εχουν συντελέσει σε καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διότι ο πολίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε μια Δημοκρατική Χώρα.
  • Οταν ο πολίτης είναι κατηγορούμενος μέχρι σήμερα το 2010 απο το 1977 με διώξεις και κατασχέσεις, ώστε να μην επιβιώσει στη χώρα του, και την ίδια περίοδο Πρωθυπουργός και Κυβερνήσεις χαρίζουν δισεκατομμύρια οφειλών σε διαπλεκόμενα, χωρίς να διευθετούν το ζήτημα επιβίωσης του πολίτη  είναι μέτοχοι Δημοκρατικής Προδοσίας, και καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. (Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Μητσοτάκης, και σύντομα θα προσθέσω και άλλα ονόματα.  Είθισται εμείς οι απλοί πολίτες να κατηγορούμε το σύνολο των πολιτικών, για όλα τα κακώς κείμενα. Ευθυνόμεθα και εμείς σε μεγάλο βαθμό, διότι έπρεπε να δώσουμε εντονότερη μάχη, την οποία θα την δώσω μόνος. Ήταν μεγάλο λάθος η κίνηση απολιτικοποίησης απο πλευράς μας, διότι μας υπονόμευσαν οι πολιτικοί σε συνεργασία με εκδότες και δημοσιογράφους. Στήν αρχή η γέννηση της Ιδιωτικής, έπρεπε να δημιουργήσουν σεβόμενοι το Σύνταγμα τις άδειες προτίστως των Πρωτεργατών. Οι οποίες έπρεπε να είναι τουλάχιστον πέντε για τον Νομό Αττικής. Αύριο στήν ψηφιακή Ραδιοφωνία καλείται η Κυβέρνηση να χορηγήσει ενά κανάλι, η διαύλο στούς Πρωτεργάτες εξισώνοντας τα λάθη του παραλθόντος για ενα Δημοκρατικό Μέλλον, σε αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσει η Επανάσταση με κάθε Μέσο.)
  • Οι μετέχοντες της Πολιτικής, είτε εχουν πεθάνει, είτε είναι συνταξιούχοι, είτε είναι εν ενεργεία πολιτικοί κοινά αμοιβόμενοι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους υπολοίπους στις διάφορες εξουσίες. Ο Διωκόμενος και Κατηγορούμενος Πολίτης οχι δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί, δεν του έδωσαν ούτε μια φορά στήν ιδια του τη χώρα απο το 1977 μέχρι σήμερα, τη δυνατότητα νόμιμης πρόσβασης που ζητούσε αιτούμενος ώστε να επιβιώσει.
  • ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ, Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.''
  • ''Είναι κωμικοτραγικό και δεν νοείται ρε Δημοκρατία, όταν αποδεδειγμένα γνωρίζεις οτι δεν αδειοδότησαν τουλάχιστον δυο μέσα τοπικά στη Γλυφάδα με επωνυμία Γλυφάδα, οι δήθεν ''Δημοκράτες'' πολιτευτές. Ακόμα και σήμερα κατεβαίνουν στίς εθνικές εκλογές, δημιουργούν νέα ''Δημοκρατικά κόμματα'' γειά σου Ντόρα,  και ουδέποτε στήριξαν την δομή της Δημοκρατίας, τον πυλώνα που είναι η τοπική κοινωνία του κάθε Δήμου, και το πλαίσιο πολιτισμού, ενημέρωσης και τοπικής ψυχαγωγίας.''
  • Υπήρχε ενδεχώμενο, έστω και ένα, να μπορέσει τοπικό μέσο που έπρεπε να είναι προστατευόμενα ώς κόρη οφθαλμού, να γίνει ενα διαπλεκόμενο Μ.Μ.Ε;
  • Η υπήρχε ενδεχώμενο ο δημιουργός του να γίνει εφοπλιστής,  πολυεπιχειρηματίας, πολιτικός, η και Δήμαρχος; (Υπήρξε απλά πολιτική ενέργεια αιτήματος, χωρίς αποτέλεσμα, άρα δεν υπήρξε και υπάρχει καλό δημοκρατικό πλαίσιο εκπροσώπησης.)
  • Αποδεδειγμένα βάση αυτών που γνωρίζεις, έχουν τελέσει Προδοσία διότι ο τοπικός πολιτισμός πρέπει να προστατεύεται. Και εμείς είμαστε κομμάτι του τοπικού πολιτισμού, και οι διανοίξαντες τις οδούς της μετέπειτα Ραδιοτηλεοπτικής παρουσίας και περιουσίας των υπολοίπων, που απολαμβάνουν τα αγαθά οφέλη της δικής μας διάνοιξης. (Ποιός μπορεί Δημόσια να με αμφισβητήσει; )
  • Άρα έπρεπε και πρέπει τουλάχιστον  μια Κυβέρνηση να δημιουργήσει το νομικό πλαίσιο που απαιτείται και αιτήται ο πρωτεργάτης. Αυτό που επανειλλημένα ζήτησα με αιτήσεις.
  • Γιατί πράγματι αυτοί που εν συνέχεια έλαβαν πρόσβαση στα fm ετεροχρονισμένα, ήταν το λιγότερο ανέντιμοι, αχάριστοι, και ρουφιάνοι, διότι αντί να ευχαριστούν αυτούς που έδωσαν τον αρχικό αγώνα ώστε να τα βρούν έτοιμα, έκαναν μηνύσεις και ζητούσαν μονωπολιακή λειτουργία στα ερτζιανά.
  • Δεν υπάρχει ενδεχώμενο εξίσωσης ενός Πρωτεργάτη, με το σύνολο όλων αυτών που ακολούθησαν.  Θα  θέσω ως παράδειγμα τις πρακτικές τους: Είναι απλά εσύ ο αναγνώστης να διαγράφεις τους φυσικούς δημιουργούς σου, τους γονείς σου χωρίς ίχνος σεβασμού για αυτούς, που πραγματικά οτι έκαναν οι περισσότεροι εξ αυτών το έκαναν με αγάπη. Όπως και οι Πρωτεργάτες των ερτζιανών.Άρα πως ονομάζονται αυτοί που αποδεδειγμένα έκαναν η θα κάνουν μηνύσεις κατά του Πρωτεργάτη και Πρωτεργατών; Θα σε βοηθήσω αναγνώστη του μέλλοντος, ονομάζονται ΦΙΔΙΑ δεν εχουν καμία σχέση με το ανθρώπινο είδος. Ο Ανθρωπος με το Α κεφαλαίο εχει στοιχειώδη σεβασμό και το κείμενο έχει στοιχειώδη σεβασμό στόν αναγνώστη, και εχει μεταδοθεί πρίν απο πολλά χρόνια ραδιοφωνικά.
  • Απλά να εχεις μια προσλαμβάνουσα του τι θα επακολουθήσει μελλοντικά και πληρέστερα.
  • Αποστέλλεται και αυτό στη σημερινή Κυβέρνηση, Πρωθυπουργό, τον Δήμαρχο Γλυφάδας για πολλοστή φορά.

Γιάννης Κουρδομένος

''Αύριο ο Δήμαρχος Γλυφάδας δεν μπορεί να πεί δημόσια εγώ δεν γνώριζα, και όταν γνωρίζεις Δήμαρχε Κώστα Κόκκορη πρέπει να διευθετείς οχι να υπονομεύεις. Ανοίξαμε τον δρόμο της ιδιωτικής που όλοι και όλες καθημερινά επιλέγεται, εσείς οι αυτοί τι εκάναν για εμάς, μόνο διαχρονικά υπονομεύσεις;''

''Εγώ δεν είμαι ο Καρατζαφέρης, να εχω κόμμα, αστυνομική φύλαξη, ετήσια χορηγία δίς απο τους πολίτες, και παράλληλα να είμαι παράνομος. ; Έπρεπε, και πρέπει να είμαι μόνο νόμιμος, αυτό που ζητούσα και το σημειώνω, στις καθημερινές μεταδόσεις  διαμαρτυρίας, και αντί στήριξης η διευθέτησης δεχόμουν  διώξεις, και κατασχέσεις. Αυτό λέγεται οργανωμένο Κράτος ; Αυτοί που πλαισίωναν  και πλαισιώνουν  ονομάζονται  εκπρόσωποι  του  πολίτη;  Σήμερα  που  πολλά  Υπουργεία  εχουν  μετονομαστεί  είς το  όνομα  του  πολίτη,  υπάρχει  διάθεση  εκπροσώπησης; O πολίτης  Δημοκρατικής  χώρας  αιτούμενος  σε  αρμοδίους  δεκαετίες,  πρέπει  να  πεθάνει  στη  χώρα  του,  και  να   λαμβάνουν  εσαεί  και  επ' άπειρον  βεβαιώσεις  λειτουργίας  οι  γνωστοί  ολίγοι  για  σειρά  μέσων  νομίμων  και  παρανόμων; Αυτό  που  ονομάζεται  Σύνταγμα  εσείς  οι  πλαισιωτές,  μήπως  το  έχετε  ποδοπατήσει; Και  εάν  πράγματι  συμβαίνει  και  μπορεί  ο  πολιτης  να το  αποδείξει,  πως  ονομάζεσται ; ''

Glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ 11.12.2010 - ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ, Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">