ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γενικό Κύμα Απεργίας κατά της Δικτακτορίας του ΔΝΤ της Τροικας και της Κυβέρνησης. 13.12.2010

Κινητοποιήσεις σε όλους σταδιακά τους κλάδους των εργαζομένων και παράλληλα συνδικαλιστών είναι προγραμματισμένες για αυτή την εβδομάδα, και το αμέσως προσεχές διάστημα.

  Όλοι αυτοί που δεκαετίες λαμβάνουν απο το Ελληνικό δημόσιο, και τον ιδιωτικό τομέα σταδιακά θα απεργήσουν διότι βάλονται απο τα μέτρα της Κυβέρνησης.

  Όλοι αυτοί που με ρουσφέτια κ.α εχούν πλαισιώσει θέσεις δια μέσω των συνδικαλιστών τους θα απεργήσουν, ακόμα και οι εργαζόμενοι των Μ.Μ.Ε που ουδέποτε μέχρι σήμερα εχουν ενημερώσει με επάρκεια τους πολίτες για πολίτες που δεν τυνχάνουν συνδικαλιστικής εκπροσώπησης. (Οι κινήσεις μου ήταν συγκεκριμένες σε αρκετούς υποτίθεται δημοσιογράφους των μέσων που παρακολουθείται, ουτε λέξη Δημόσια απο τους σκώληκες.)
 
  Συγκεκριμένα για αυτή την εβδομάδα απεργούν: Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τρίτη κατέρχονται σε 24ωρη απεργία. Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 15/12, την Παρασκευή 17/12 και το Σάββατο 18/12 προχωρούν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενώ την Τετάρτη είναι η 24ωρη γενική απεργία στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
 
  Επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν εξαγγείλει για την τρέχουσα εβδομάδα και οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ με τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00) την Τρίτη και 24ωρες απεργίες την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Γιάννης Κουρδομένος

Glyfadaweb 2010

''Αυτή είναι η Ελλαδα των δυο ταχυτήτων, και της μούγκας, διότι ακόμα και οι αργόμισθοι ρε.. της Δημοσιογραφίας,  αυτούς που οι Κυβερνήσεις διορίζουν σε ανύπαρκτα ραδιόφωνα και μέσα, σε υπουργεία, σε νομαρχίες, σε Δήμους, ωστε να λαμβάνουν τον δεύτερο η τρίτο μισθό, θα κατέβουν σε απεργία αιτούμενοι. Βέβαια διαχρονικά τα ομαδοποιημένα σύνολα και συνδικαλιστές λαμβάνουν, κάποιοι γίνονται και αρμόδιοι Υπουργοί Μ.Μ.Ε, βλέπε Πρωτόπαπας, και όταν ο πολίτης αιτήται σε αυτούς δεκαετίες δεν λαμβάνει τίποτα, ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. Η Επρεπε και Πρέπει ο Πολίτης μόνος του να πάρει ενα πανώ και να πηγαίνει εξω απο Υπουργεία. Διότι ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ εαν δείτε κάποιον να αιτήται μεμονωμένα του προσάπτεται ταμπέλες, η κάνω λάθος;''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γενικό Κύμα Απεργίας κατά της Δικτακτορίας του ΔΝΤ της Τροικας και της Κυβέρνησης. 13.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">