ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ετήσια Συνεστίαση Της Δυνατής Γλυφάδας Στα Αστέρια 18.12.2010

Δυστυχώς κύριε Κόκκορη εγω δεν θα παρευρεθώ. Εχουμε μακρά ιστορία όμοια του Στέλιου Καζατζίδη με τον οποίο ξεκίνησα και θα τελειώσω.
Βέβαια καλώ δημόσια τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν, και να διασκεδάσουν.
Σήμερα στην εικονική Δημοκρατία, δημόσια έχουν τον λόγο οι γνωρίζοντες,
Ο δημόσιος λόγος σε τοπικό επίπεδο και Δημοκρατική βάση εχει πάψει προ πολλού.
Διδάξαμε Δημοκρατία, και εισπράξαμε Χούντα όλοι οι πρωτεργάτες στη Γλυφάδα εστω και εάν υπάρχει ακόμα και σήμερα αδυναμία αντίληψης.
Δεν βρέθηκε κανείς να θέσει το ζήτημα σε πολιτικό επίπεδο, διότι ήταν πολιτική πράξη των πολιτών, και κανείς εκ των δήθεν εκπροσώπων που μας υπονόμευσαν και ξεπούλησαν, δεν πέρασε στη βουλή και κατόπιν αιτήσεων, ρύθμιση σε δημοκρατική βάση, ώστε στο Νομό Αττικής να υπάρχουν σε κάθε διαμέρισμα τοπικά μέσα.
Οι δήθεν Δημοκράτες ξεπουλάνε και την ψηφιακή ραδιοφωνία, ώστε αυτοί οι λίγοι που έχουν παράνομα και αντισυνταγματικά σειρά μέσων, τα 3 μέσα αύριο να τα κάνουν 30.
Να μην ενοχλήστε καθόλου, στηρίζετε την εικονική Δημοκρατία. Για την ουσιαστική απαιτούνται πολλά χρόνια ακόμα.
Η λεγώμενη αναστροφή της δημιουργίας του ΙΣΟΚΡΆΤΗ στην αρχική ουσιαστική δομή της. 

Ο πρωτεργάτης

Γιάννης Κουρδομένος

  • Η εδραίωση της ποιοτικής Δημοκρατίας σε επίπεδο Δήμου απαιτεί δείγματα γραφής που μέχρι σήμερα κανένας εκ των εκλεγμένων δεν έδωσε. Να είσθαι μόνο παθητικοί αποδέκτες αυτών που ανήκουν ως δημόσια αγαθά σε όλους, και ποτέ μην κάνετε δημόσια αναφορά η κίνηση ώστε να αποδείξετε οτι η  δημοκρατία  ΔΗΜΟ  ΚΡΑΤΙΑ  ισχύει.
  • Αφήσατε την Νότια Αθήνα και τη Γλυφάδα χωρίς φωνή δημόσια και παρουσία, όλοι εσείς οι δήθεν Δημοκράτες, και κάποιοι πολιτευτές οπαδοί της Αμεσοδημοκρατίας στα λόγια, διότι στήν ουσία με τα δεδομένα της απόλυτης αλήθειας, η επιλογή των χιλιάδων Δημοτών είναι ανίσχυρη στη επιλογή του ενός.
  • Άλλοι πληρώνουν και άλλοι πλαισιώνουν, για την Δημοκρατία.
  • Οσο για αυτό που ονομάζεται δημιουργία, υπάρχουν οι πρότυπες και οι κόπιες. Επιλέγεις κάθε φορά τι θέλεις. Σε κάμια περίπτωση πρωτεργάτης δεν μπορεί να είναι κόπια. Σήμερα αποδεδειγμένα υπάρχει η κυριαρχία της κόπιας. Πάρε ως παράδειγμα τι πράτουν καθημερινά έστω σε επίπεδο blogs. H αντιγραφή της αντιγραφής. Το να βάλω μια στατική φωτογραφία και ενα κείμενο είναι απλή διαδικασία. Το να δημιουργείς προσωπικό styl δηλώνει δημιουργία πρωτεργάτη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ετήσια Συνεστίαση Της Δυνατής Γλυφάδας Στα Αστέρια 18.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">