ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ. Γλυφάδα 20.12.2010

Γλυφάδα 20.12.2010

Είχα και εχω απόλυτα άδικο σε οτίδηποτε είχα αιτηθεί και αιτήθηκα.

Και μας προέκυψε μια αυριανή διοίκηση και ένας Δήμαρχος ο οποίος εχει την επιθυμία γνωρίζοντας να μείνει αμέτοχος, όπως και οι προκάτοχοι του οι οποίοι επιθυμούν την πλαισίωση χωρίς να θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει στη Πόλη τους.

Οτιδήποτε αφορά πέραν του ενός στηρίζεται και είναι δίκαιο. Όταν πρόκειται για την περίπτωση ενός πολίτη δεν υπάρχει δίκαιο.

Υπάρχει εντιμότητα σήμερα; Ποιός την εχει χάσει, ώστε να την βρούν οι αρμόδιοι Γλυφάδας.

Η μήπως υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια σε αυτή τη πόλη;

Βάση αυτού ο πλαισιωτής αύριο στη Γλυφάδα θα εισπράξει ότι του αναλογεί, εαν η επιθυμία του είναι να μην εκπροσωπήσει άμεσα τον Δημότη.

Γνώριζα και γνωρίζω τις τακτικές και πρακτικές των περισσοτέρων, δεν είμαι ένας απο αυτούς και ουτε πρόκειται να γίνω. Η Αλήθεια είναι σκληρή δεν χαιδεύει, ουτε ακολουθεί ο χρήστης αυτής τις πρακτικές των υπολοίπων.

Όσων αφορά την δημιουργία αυτούσια να πάρεις ως παράδειγμα την αρχική δημιουργία του σύμπαντος, δεν έγινε απο χαιδεμα ούτε απο διαδικασίες των ομαδοποιημένων συνόλων του σήμερα, προήλθε απο βίαιο συμβάν, έκρηξη. Κατάλαβες κύριε Κόκκορη αυτή είναι η έννοια της ουσιαστικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. (Ώστε να υπάρχεις, και να υπάρχετε, και παράλληλα να πλαισιώνεται, και να υπονομεύεται, και να εισθαι εν ζωή. Χωρίς την αρχική έκρηξη Δημιουργίας χωρίς νόμους, δεν θα υπήρχες, ούτε οι μασκαράδες πολιτικοί και οι μισθοφόροι τους, που δεν τα έφαγαν μαζί όμως τους υπηρετούν φανατικά.)

(Και είσαστε οι πολιτικοί, και είσαι και ο πρωθυπουργός πολύ μικρός, ώστε να αντιπαρατεθείς με ενα Φιλόσοφο. Αύριο θα έχεις χειρότερη τύχη απο τον Σημίτη, και τον Καραμανλή διότι είσαι ενημερωμένος και χωρίς καμία διάθεση Δημιουργίας.)

Εσείς να διαβάζεται καθημερινά τους ''σημαντικούς'' και ''διασήμους'', Δημιουργία ίσον Έκρηξη. Αυτή είναι η έννοια της Δημιουργίας που εχει ειπωθεί εδω και δεκαετίες απο τον Πρωτεργάτη.

Και σε φαινόμενα ουσιαστικής πρότυπης Δημιουργίας, δεν υπάρχουν κανόνες, ούτε νόμοι, δεν υπάρχει τίποτα επιστημονικά τεκμηριωμένο, ούτε θα υπάρξει.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Το σύνολο των πολιτών βαλλόμενο απο την πληθώρα μέσων και απόψεων του κάθε παπαγάλου ο οποίος διδάχθηκε μια σειρά γνώσεων ακολουθεί μιμιτικά. Ο Γράφων είναι ο πρωτεργάτης και αυτοδίδακτος Φιλόσοφος.
  • Εν αντιθέση όλων σας δεν εχω διαβάσει κανέναν Έλληνα η Ξένο ώστε να υιοθετήσω τις απόψεις του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ. Γλυφάδα 20.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">